Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Motiv Professional Services

Motiv Professional Services ontzorgt uw organisatie bij complexe implementaties, integraties en migraties van beveiligingsoplossingen. De ervaren beveiligingsspecialisten van Motiv staan klaar voor het uitvoeren van projectopdrachten en kunnen desgewenst ook voor langere perioden de rol van beveiligingsspecialist vervullen of uw bestaande beveiligingsspecialisten daarbij ondersteunen.

Onze beveiligingsspecialisten zijn breed inzetbaar en zijn onder meer CISSP en CISM gecertificeerd. Zij hanteren aanbevolen werkwijzen en methodieken en zijn bekend met gangbare producten en technologieën van bekende beveiligingsfabrikanten. Aansluitend op uw risico’s en uw behoeften bepalen zij in overleg met uw organisatie op welke manier zij u het beste van dienst kunnen zijn.

Indien wenselijk of noodzakelijk worden de beveiligingsspecialisten van Motiv tijdens het uitvoeren van projectactiviteiten ondersteund door projectmanagers van Motiv. Onze projectmanagers zijn onder meer PRINCE2 en IPMA gecertificeerd en hanteren aanbevolen werkwijzen en methodieken. Zij hebben ervaring met complexe ontwerp-, implementatie-, integratie-, migratie- en testtrajecten.

Neem contact op