Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Motiv Security Operations Center (SOC)

"Actieve monitoring van uw digitale infrastructuren op actuele cyberdreigingen"
De analisten van Motiv monitoren uw IT of OT-landschap actief op actuele cyberdreigingen en aanvallen die potentieel een bedreiging vormen voor de beschikbaarheid, integriteit of vertrouwelijkheid van uw digitale bedrijfsmiddelen, -processen en -gegevens.

Het Motiv Security Operations Center (SOC) vormt de optimale symbiose tussen mensen, processen en technologieën. Die symbiose bepaalt de volwassenheid waarmee een SOC instaat is om kwetsbaarheden en cyberaanvallen effectief te signaleren en adequaat te reageren.

Onze analisten onderzoeken en beoordelen verdachte gebeurtenissen en zetten daarvoor slimme technologieën in. Voorbeelden hiervan zijn Threat Intelligence Platforms (TIP) en oplossingen voor Security Orchestration, Automation & Response (SOAR). Daarnaast hanteren wij actuele standaarden en aanbevolen werkwijzen om maximaal efficiënt en doeltreffend te blijven. Dit betekent dat wanneer Motiv een onacceptabele toename van uw risiconiveau signaleert, uw organisatie een beveiligingsmelding ontvangt inclusief advies voor het wegnemen van de dreiging.

Vraag informatie aan

afbeelding op Security Operations Center (SOC)

Whitepaper SOC Maturity Assessment

Het Security Operations Center (SOC) van Motiv ICT Security behoort tot de wereldtop. Dit blijkt uit recent onafhankelijk onderzoek van Micro Focus onder 210 SOC’s wereldwijd. Daarin meet Micro Focus de mate van volwassenheid van SOC’s aan de hand van het Security Operations Maturity Model (SOMM). Een hogere mate van volwassenheid naar dat model betekent dat een SOC haar dienstverlening op consistente wijze uitvoert en continu investeert in het meten en bijsturen ervan. Dus, hoe hoger een SOC scoort op volwassenheid, hoe beter de dienstverlenende partij erachter in staat is de digitale weerbaarheid van haar klanten te vergroten.

Download de Whitepaper

Neem contact op met onze experts

Gerelateerde oplossingen

Security Monitoring