Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Atos securityborrel
in het Grand Café

dinsdag 13 september 2022 van 17:30 uur - 22:00 uurPoortdijk 13 IJsselstein
Op dinsdag 13 september ben je vanaf 17.30 uur van harte welkom in ons Grand Café in IJsselstein voor een gezellige informele netwerkborrel. Deze borrel wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners en staat in het teken van een kennismaking met Atos Digital Security NL, de naam waaronder wij vanaf nu door het leven gaan. Deze borrel is dus dé ideale gelegenheid om (hernieuwd) kennis te maken.

Aangenaam: Atos Digital Security NL!

 

Wij gaan voortaan door het leven als Atos Digital Security NL. Een nieuwe naam maar nog steeds dezelfde bevlogenheid, innovatieve dienstverlening en pro-actieve specialisten. Aangevuld met de kracht van Atos, ‘s werelds #1 Managed Security Service Provider zijn én blijven wij dé trusted businesspartner die u helpt digitaal veilig te zijn en te blijven. Wij stellen ons graag (opnieuw) aan je voor!

 

After Summer BBQ

Op dinsdag 13 september verzamelen we nog een keer zomerse temperaturen, een lekker stukje vlees en zomerse cocktails. Het juiste recept om samen met elkaar de After Summer BBQ te beleven. De unieke locatie van het Atos Digital Security NL Grand Cafe wordt omgetoverd tot een tropische hotspot. Wij zorgen voor een unieke eetbeleving met heerlijke gerechten van de BBQ.
Kom jij dit zomerse feestje met ons vieren? Meld je dan snel aan voor de After Summer BBQ.

Locatie

Ons eigen Grand Café is gevestigd in de historische “Uitspanning in IJsselstein. Deze bijzondere locatie kent een rijke historie waarin zaken en plezier al honderden jaren samenkomen.

Poortdijk 13
3402 BM IJsselstein

Parkeren is onder andere mogelijk op de volgende locaties:
Hazenveld (1 min)
Parkeergarage Eiteren (3 min)

afbeelding op Atos securityborrel in ons Grand Café
afbeelding op Atos securityborrel in ons Grand Café

Wij organiseren de After Summer BBQ in samenwerking met onze technologiepartners.

Aanmeldformulier

[gravityform id=”5″ title=”true”]