Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Benelux Information Security Network

maandag 9 maart 2020 10:00 - 18:00Novotel, Amsterdam
"Kom naar dit inspirerende netwerkevent en volg de workshop van onze partner BitSight"
Terwijl digitale transformatie de focus voor investeringen stimuleert, evolueert informatiebeveiliging sneller dan ooit tevoren. Het personeelsbestand wordt steeds technischer, nieuwe en verstorende technologieën worden volwassen, snelle groei in cloudacceptatie en toegenomen relaties met externe leveranciers; de moderne CISO moet een bedrijfsleider zijn, enabler en partner van de onderneming. Motiv neemt samen met technologiepartner BitSight deel aan dit netwerkevent.

Dit is waarom je het event moet bezoeken:

Ontwikkel je visie

Dompel jezelf onder in twee dagen van sessies, 1:1-meetings, leer over de allernieuwste trends en technologieën (waaronder van onze partner BitSight) om jou te helpen het succes van jouw securitybeleid te vergroten.

Vergroot je kennis

De aanwezigheid van thought leaders en experts stelt je in staat om jouw kennis over actuele informatiebeveiligingsvraagstukken en oplossingsrichtingen te delen en uit te breiden.

Verrijk je netwerk

Neem de tijd om security experts te ontmoeten om jouw unieke zakelijke vragen en uitdagingen te bespreken. En maak contact met andere beleidsmakers van over de hele wereld om ideeën en inzichten te delen.

afbeelding op Benelux Information Security Network

FACTS & FIGURES

Lees alles over het programma, de locatie en extra achtergrondinformatie.

EVENT WEBSITE

Vraag een 1:1 demo van BitSight aan