Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Cisco Live 2023

maandag 6 februari 2023 - vrijdag 10 februari 2023 9:00 - 18:00Amsterdam
"“Reis met Atos naar Amsterdam en beleef hét technologie-event van het jaar.”"
Deze jaarlijkse klant- en partnerconferentie is ontworpen om de basis te leggen voor de digitale toekomst van uw organisatie met o.a. sessies over toekomstgericht thought leadership en 1:1-meetings met de beste en slimste Cisco-experts. Atos Digital Security NL heeft een speciaal programma samengesteld waarmee u kunt genieten van dit fantastische evenement en daarnaast voldoende tijd hebt om mensen van Atos Digital Security NL en Cisco beter te leren kennen. Ga mee met Atos naar Cisco Live.

Dit is waarom je mee moet gaan:

Ontwikkel je visie

Dompel jezelf onder in twee dagen van sessies, 1:1-meetings, leer over alle producten, technologieën en services van Cisco om jou te helpen het succes van jouw securitybeleid te vergroten.

Vergroot je kennis

De aanwezigheid van thought leaders en experts stelt je in staat om jouw kennis over actuele informatiebeveiligingsvraagstukken en oplossingsrichtingen te delen en uit te breiden.

Verrijk je netwerk

Neem de tijd om Cisco experts te ontmoeten om jouw unieke zakelijke vragen en uitdagingen te bespreken. En maak contact met andere beleidsmakers van over de hele wereld om ideeën en inzichten te delen.

afbeelding op Cisco Live 2023

Als iemand de afgelopen jaren helemaal inzetbaar is geweest, ben jij het wel. Je houdt apps draaiende, verbindingen verbonden en bedrijven aan het groeien en aanpassen. En je houdt alles, overal, veilig. Daarom willen we je graag uitnodigen om helemaal in te zijn met ons bij Cisco Live 2023 Amsterdam.

Cisco Live is de plek om te ontmoeten, begroeten, te leren en manieren te delen om sommige van de grootste uitdagingen aan te gaan. Laten we weer samenkomen om een gemeenschap te bouwen, ervaringen te delen en oplossingen te ontdekken. We kunnen niet wachten om je te zien!

Registeer