Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

CPX 360

donderdag 6 februari 2020 10:00 - 18:00Wenen
"“Reis met Motiv naar Wenen en laat je inspireren door toonaangevende cyber security experts”"
CPX 360 belooft een van de belangrijkste cyberveiligheidsconferenties van het jaar te worden. Met CPX 360 ontvangt u tot op de minuut actuele informatie over wereldwijde bedreigingen en andere vitale onderwerpen van 's werelds toonaangevende experts op het gebied van cyberbeveiliging. Bovendien zult u genieten van het krijgen van geavanceerde beveiligingsoplossingen van Check Point, netwerken met uw collega's en vieren met de cybersecurity-elite ter wereld.

Dit is waarom je mee moet gaan:

Ontwikkel je visie

Dompel jezelf onder in twee dagen van sessies, 1:1-meetings, leer over alle producten, technologieën en services van Check Point om jou te helpen het succes van jouw securitybeleid te vergroten.

Vergroot je kennis

De aanwezigheid van thought leaders en experts stelt je in staat om jouw kennis over actuele informatiebeveiligingsvraagstukken en oplossingsrichtingen te delen en uit te breiden.

Verrijk je netwerk

Neem de tijd om Check Point experts te ontmoeten om jouw unieke zakelijke vragen en uitdagingen te bespreken. En maak contact met andere beleidsmakers van over de hele wereld om ideeën en inzichten te delen.

afbeelding op CPX 360

FACTS & FIGURES

Lees het programma en extra achtergrondinformatie.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Vraag een uitnodiging aan