Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De Vrienden van Motiv Live

donderdag 13 februari 2020 vanaf 17:30 uurPoortdijk 13 IJsselstein
Donderdag 13 februari organiseren wij vanaf 17.30 uur de Vrienden van Motiv Live Borrel in ons Motiv Grand Café, gevestigd in de historische "Uitspanning" in IJsselstein. Een monumentale plek waar zaken en plezier al eeuwen samenkomen.

Waar anders dan op deze bijzondere plek ontmoeten collega’s, leveranciers, partners, distibuteurs en klanten elkaar tijdens een gezellige, informele netwerkborrel. Wil je voor het eerst kennismaken met Motiv? Ook dan ben je van harte welkom!

afbeelding op De Vrienden van Motiv Live

JIJ VRAAGT, ZIJ SPELEN!

Onze “Vrienden van Motiv Live borrel” is een vette knipoog naar de bekende “grootste kroeg van Nederland”. Zoals valt te verwachten hoort hier ook goede live muziek bij. Tijdens deze borrel zitten we goed met de Vlaamse Band Domino. Het unieke aan Domino is dat de muzikanten zich tussen de gasten begeven om hen zo optimaal mogelijk bij het feestgebeuren te betrekken. Hierdoor ontstaat er een unieke interactie tussen band en publiek waarbij de muzikanten onmiddellijk kunnen inspelen op de wensen van de gasten. Ze maken dus geen gebruik van een vooraf ingestudeerde playlist, maar brengen muziek op maat; Jij roept, Domino speelt!

De Belgische band DOMINO zal tijdens deze borrel, afgewisseld met een dj, de LIVE muziek verzorgen.

Verzoeknummers? Laat het weten, want op jouw verzoek speelt deze band echt alles!

AANMELDEN

Locatie

Het Motiv Grand Café is gevestigd in de “Uitspanning”.

Poortdijk 13
3402 BM IJsselstein

Parkeren is onder andere mogelijk op de volgende locaties:
Hazenveld (1 min)
Parkeergarage Eiteren (3 min)

afbeelding op De Vrienden van Motiv Live

Ja, ik kom naar de Vrienden van Motiv LIVE!