Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Online ronde tafel: Fix de Security Basics

woensdag 28 oktober 2020 10:00 - 11:30Online
"De kracht van één platform"
Tijdens de online rondetafel, die ICT Media samen met Motiv en Check Point organiseert, staat de oplossing voor dit probleem centraal. Tijdens deze virtuele bijeenkomst voor CxO’s en andere functionarissen met security-verantwoordelijkeid vertelt Exact-CISO Jack Krul hoe hij van ‘vertrager’ transformeerde naar een ‘enabler.’

CxO’s binnen vrijwel alle sectoren en overheden onderkennen de noodzaak van een meer gefocust beleid: het terugdringen van het aantal security-oplossingen (gemiddeld meer dan 50), het efficiënter inzetten van tools, nadenken over ‘best of suite’, gebruik maken van één platform, enzovoorts.

Consolidatie op één securityplatform in plaats van point solutions maakt dat organisaties en hun verantwoordelijke leiders veel efficiënter kunnen werken. Door correlatie tussen onderdelen (cloud, endpoint, network, mobile) halen ze een aanzienlijk hoger securityniveau.

 

MEER INFORMATIE
afbeelding op Rondetafelsessie: Fix de Security Basics

Jack Krul (CISO) vertelt onder meer hoe Exact met de hulp van Motiv en Check Point de integratie, automatisering en orkestratie van de security, zowel op private cloud en datacenter, aan het realiseren is. Jack zal ingaan op het vraagstuk hoe security is niet langer een vertrager hoeft te zijn, maar juist een enabler van het flexibele, agile, software defined netwerk.

Hierna staat de sessie geheel in het teken van discussie en uitwisseling van ervaringen.