Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Roundtable op de Hollandsche IJssel

donderdag 2 september 2021 - donderdag 2 september 2021 15:00 - 19:00Jachthaven Marnemoende, IJsselstein
"Varen, netwerken en genieten"
Na de zomer organiseren we een (ouderwetse) fysieke kennis-sessie. En Motiv gaat graag een stapje verder om u een ervaring aan te bieden die u niet snel zal vergeten. Roundtable op de Hollandsche IJssel wordt een ware belevenis die netwerken combineert met een gezellige boottocht en een inspirerend rondetafelgesprek over cybersecurity met aansluitend diner. Doordat we deze roundtable geheel coronaproof organiseren - conform de tegen die tijd geldende richtlijnen van het het RIVM - is het aantal plaatsen in de boot en aan tafel is zeer beperkt (maximaal 8), dus geef tijdig aan dat je belangstelling hebt om bij dit unieke kleinschalige event aanwezig te zijn.

 

Thema en programma

Tijdens de roundtable gaan Bastiaan Bakker van Motiv en Steven de Boer van Check Point met u in gesprek over trends en drempels m.b.t. cloud-adoptie. U ontvangt tijdens de kennis-sessie 5 best practices over cloud security.

  • 15.00 uur:       Aanvang / Verzamelen bij Motiv
  • 15.15 uur:       Opstappen bij Motiv Academy, varen naar Montfoort
  • 16.00 uur:       Roundtable + diner (Jachthaven Marnemoende)
  • 18.15 uur:       Terugvaren naar Motiv
  • 19.00 uur:       Einde
afbeelding op Roundtable op de Hollandsche IJssel (Cloud Security)

Cloud security belangrijker dan ooit!

Steven de Boer
Security Engineer
Check Point

We zullen de belangrijkste inzichten bespreken uit ons Cloud Security Report 2021: trends en drempels m.b.t. cloud adoptie, de meest voorkomende zorgen en de belangrijkste cloud security threats die we in 2020 zagen. We zullen inzoomen op verschillende security strategieën voor moderne cloud omgevingen. We zullen 5 best practices delen voor cloud security, waarbij ik graag de vergelijking trek met bekende sprookjes.

Vraag hier een exclusieve uitnodiging aan