Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Roundtable SecurityTalk

donderdag 10 december 2020 - donderdag 10 december 2020 10:00 - 11:00Online
"Anomaly Detection / Cyber A.I."
Motiv SecurityTalks zijn verdiepende sessies waarbij deelnemers, experts met elkaar verder in gesprek gaan over één van de onderwerpen die tijdens DETECT2020 aan bod zijn gekomen. Dit maal is het onderwerp Anomaly Detection.

Gastheer en onderwerpen

In deze online rondetafelsessie zullen Miguel Pieters van Darktrace en Peter Shevtzoff van Motiv verder doorspreken over het thema Anomaly Detection. Ze verkennen daarbij de impact van Artificial Intelligence (A.I.) op gedragsanalyse binnen IT Netwerken. Schrijf in en praat mee!

afbeelding op Roundtable – Anomaly Detection / Cyber A.I.

Miguel Pieters
Sales Team Lead EMEA
Darktrace

Darktrace biedt organisaties de mogelijkheid om cyberdreigingen in een zeer vroeg stadium te detecteren en zich er tegen te verdedigen voordat ze echt gevaarlijk worden. Miguel Pieters vertelde tijdens DETECT2020 hoe het netwerkverkeer inventariseert, verdachte afwijkingen (anomalies) signaleert met gebruik van kunstmatige intelligentie en zo risicovolle verbindingen met malafide systemen detecteert. Miguel sprak over dit onderwerp tijdens de 3e uitzending van DETECT2020 SecurityTalks. Deze uitzending is online terug te kijken.

Bekijk aflevering 3: Assume breach

Bekijk de SecurityTalk van Miguel tijdens DETECT2020

Schrijf u nu in voor deze online roundtable