Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Roundtable SecurityTalk

donderdag 3 december 2020 - donderdag 3 december 2020 10:00 - 11:00Online
"Runtime Application Self Protection (RASP)"
Motiv SecurityTalks zijn verdiepende sessies waarbij deelnemers, experts met elkaar verder in gesprek gaan over één van de onderwerpen die tijdens DETECT 2020 aan bod zijn gekomen. Dit maal is het onderwerp Runtime Application Self Protection (RASP).

Gastheer en gespreksonderwerpen

In deze interactieve online rondetafelsessie zullen Shailes Nanda (Imperva), Hulya Boyla en Simon van den Bos (Motiv) samen met de deelnemers de diepte in gaan van Runtime Application Self Protection (RASP).  Wat is het en wat kunnen we ermee?

afbeelding op Roundtable – Runtime Application Self Protection (RASP)

Runtime Application Self Protection (RASP)

Shailes Nanda
Principal Sales Engineer
Imperva

Als je ervan uitgaat dat je al gehackt bent of dat dat elk moment kan gebeuren, dan zou je maar één ding moeten willen: de aanvaller het leven onmogelijk maken en zo snel mogelijk buiten de deur zetten. Shailes Nanda vertelt over een succesvolle technologie, Runtime Application Self Protection (RASP). Deze beveiligingstechnologie helpt voorkomen dat hackers voet aan de grond krijgen op het IT-systeem door in de applicatie zelf te monitoren op verdacht gedrag en automatisch de betreffende gebruiker of de applicatie te blokkeren.

Bekijk de SecurityTalk van Shailes tijdens DETECT2020

Schrijf u nu in voor deze online roundtable