Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

SecurityTalks Aflevering 6

donderdag 21 april 2022 14:00 - 15:00Online
"Cyberweerbaarheid in moeilijke tijden"
Op donderdag 21 april is het alweer tijd voor een nieuwe SecurityTalks. Je bent hiervoor van harte uitgenodigd om de uitzending op afstand of zelfs live in de studio bij te wonen! Elke maand willen wij de digitale veiligheid van Nederland weer iets verder brengen door kennis met elkaar te delen. Want veiligheid begint bij kennis.

Vertegenwoordigers vanuit de overheid delen in deze aflevering hun visie en strategie om een bijdrage te leveren aan ‘een digitaal veilige samenleving’. Continuiteit en veiligheid van bedrijfsprocessen op overheidsniveau is een voorwaarde voor een gezonde economie en het goed functioneren van de maatschappij.

In deze aflevering zoomen we met u in op actuele maatschappelijke en digitale ontwikkelingen van onze samenleving en de impact ervan op onze cyberweerbaarheid.

Donderdag 21 April

14:00 – 15:00

Deze aflevering staat mede in het teken van de lancering van een zeer speciale cybersecurity editie van GOV Magazine. Wanneer u zich aanmeldt voor deze aflevering houden wij u op de hoogte van alle updates.

 

Aanmelden voor deze aflevering

Te gast in deze aflevering

In deze aflevering spreken onze presentatoren Bastiaan Bakker en Raacha Naoum met Arnoud van Petersen, CIO bij het Nationaal Cyber Security Center (NCSC), Michel Verhagen, manager Digital Trust Center (DTC), Aart Jochem, CISO Rijksoverheid en Willem Beelen, hoofdredacteur GOV Magazine.
afbeelding op SecurityTalks Live talkshow aflevering 6 – “Cyberweerbaarheid in moeilijke tijden”

Arnoud van Petersen

CIO & Hoofd IT – Nationaal Cyber Security Centrum
Arnoud is verantwoordelijk voor de informatievoorziening en digitale transformatie bij het NCSC. Hij heeft de afgelopen 15 jaar verschillende (management) functies gehad bij diverse Rijksoverheidsorganisaties; in de meeste geval op het grensvlak van primair proces, digitalisering en security.

afbeelding op SecurityTalks Live talkshow aflevering 6 – “Cyberweerbaarheid in moeilijke tijden”

Michel Verhagen

Programmamanager – Digital Trust Center
Michel Verhagen is sinds 2018 manager van het Digital Trust Center, een organisatie-onderdeel van het ministerie van EZK dat tot doel heeft ondernemend Nederland cyberweerbaar te maken. Hij is van huis uit econoom en kent reeds een lange carrière bij het ministerie van Economische Zaken. Hij is zowel werkzaam geweest in beleid als in uitvoering (Agentschap Telecom).

afbeelding op SecurityTalks Live talkshow aflevering 6 – “Cyberweerbaarheid in moeilijke tijden”

Aart Jochem

CISO – Rijksoverheid
Aart is sinds 1 november 2020 de nieuwe en eerste CISO Rijk bij de directie CIO Rijk van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Daarvoor was hij de laatste 4 jaar werkzaam als CISO en hoofd Security & Quality Office bij pensioenuitvoerder PGGM. Voor deze periode werkte Aart al eerder voor de Rijksoverheid.

afbeelding op SecurityTalks Live talkshow aflevering 6 – “Cyberweerbaarheid in moeilijke tijden”

Willem Beelen

Hoofdredacteur GOV-magazine – Atos
Willem is al meer dan 30 jaar werkzaam in de ICT-sector en heeft een uitgebreid netwerk binnen de publieke sector. Met deze kennis en ervaring is Willem verantwoordelijk voor business development in de publieke sector, zorg en welzijn. Naast zijn rol bij Atos is Willem hoofdredacteur van het tijdschrift GOV, een belangrijk blad in zijn vakgebied.

 

Aanmelden voor deze aflevering

 

Bekijk SecurityTalks aflevering 5