Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Online Workshop Threat Hunting

donderdag 2 april 2020 10:00 - 16:00Webex virtual event
"In het heetst van de strijd tegen een cyberaanval kan elke beslissing die je neemt jouw organisatie veel geld kosten. Met deze online workshop kun jij het verschil maken!"
De specialisten vanuit Motiv en Cisco zullen jou tijdens deze webinar alle vaardigheden leren om zelf aan de slag te gaan met Threat Hunting of je kennis over Threat Hunting te vergroten. Bovendien zullen zij jou laten zien hoe je tijd kunt besparen door middel van een integrale security aanpak. Deze workshop van 1 dag is speciaal ontwikkeld voor technisch georiënteerde cybersecurity specialisten.

Threat Hunting

Tijdens deze online workshop maak je kennis met de beste technieken voor Threat Hunting en leer je hoe je deze technieken in je dagelijkse werk kunt gebruiken. Ook is het een uitgelezen moment om ervaringen en technieken uit te wisselen met anderen in levensechte scenario’s.

Motiv Cisco Threat Hunting Workshop Labs

LAB 1: HUNT & CONTAIN

Een nieuwe dreiging is in het nieuws en jouw leidinggevenden willen antwoorden… en snel. Heeft de dreiging jullie organisatie al te pakken? En belangrijker: hoe kun je dit gevaar de kop indrukken?

LAB 2: CATCH THE PHISH

Je hebt bewijs een externe gebruiker (jouw collega) het slachtoffer is geworden van een phishing-aanval. Volg de aanval van begin tot eind.

LAB 3: EVENT OVERLOAD

Honderden gebeurtenissen vragen jouw aandacht. Hoe stel je de juiste prioriteiten en reageer je adequaat?

LAB 4: SCREENSHOT HOLDS THE CLUE

Je hebt niet veel aanwijzingen om te onderzoeken, maar vaak is er ook niet veel nodig om een aanval te herleiden. Eén screenshot kan voldoende zijn om te achterhalen hoe het gevaar is binnengekomen. Jij gaat dat ene screenshot bestuderen.


In deze workshop maak je onder andere gebruik van de volgende tools van Cisco:

Logo CiscoAMP for Endpoints

Umbrella

Threat Grid

Cisco Threat Response


Let op: tijdens deze workshop gebruik je jouw eigen laptop.

Aanmelden voor deze online workshop