Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Webinar Veilig digitaal documenten delen en ondertekenen

donderdag 7 mei 2020 10:30 - 10:55Webinar | Duur: 25 minuten
"In de huidige coronacrisis is een centrale, veilige en gecontroleerde bestandsuitwisseling van cruciaal belang."
Motiv laat via het webinar zien hoe u uw medewerkers / collega's in staat stelt om veilig bestanden uit te wisselen met andere collega’s, leveranciers, partners en klanten. De oplossing controleert bestanden op malware, biedt sterke authenticatie en ondersteunt het digitaal, rechtsgeldig ondertekenen van documenten. Een LIVE demonstratie in het webinar toont hoe u grip op de data kunt krijgen die vanuit uw organisatie wordt gedeeld en hiermee voldoet u direct aan cybersecurity- en privacy-eisen vanuit de AVG. Bovendien laat de demo zien dat de digitale of elektronische handtekening grote voordelen biedt ten opzichte van de traditionele variant.

AANMELDEN

afbeelding op Webinar Veilig digitaal documenten delen en ondertekenen

Dit webinar wordt verzorgd door:

Bastiaan Bakker
Directeur Business Development en Trend Watcher bij Motiv

Bastiaan Bakker was 20 jaar geleden één van de eersten die zich bij Motiv bezighield met Security as a Service en later het Security Operations Center (SOC). Hij volgt cybersecuritytrends op de voet en is als ambassadeur iedere dag bezig om Nederland digitaal weer een stukje veiliger te maken.

afbeelding op Webinar Veilig digitaal documenten delen en ondertekenen

Thijs van der Linden
Productmanager mSafe bij NXTAPPS.

Thijs is al jaren actief op het gebied van applicatieontwikkeling en heeft een passie voor “zijn kindje” mSafe; de portal om veilig digitaal documenten te delen en te ondertekenen. Vooral over de “Sign”-module is Thijs erg enthousiast. Bij NXTAPPS, een zustermaatschappij van Motiv, werkt men aan ‘the next generation of applications’, maatwerkapplicaties voor serieuze klanten. Mobile of webapp, in de cloud of on premise.

Aanmelden voor dit webinar

Om jezelf aan te melden word je doorgeleid naar een aanmeldformulier op een externe pagina.

Klik hier om aan te melden