Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Webinar Vital Secure: binnen 24 uur beschermd tegen ransomware

donderdag 16 april 2020 10:30 - 11:00Webinar | Duur: 30 minuten
"Verklein de kans op digitale sabotage als gevolg van ransomware en zorg voor een paar extra ogen en oren, die waken over de digitale veiligheid van jouw IT-diensten."
Juist nu is een betrouwbaar functionerende IT van levensbelang. Daarom helpen wij graag vitale sectoren die onze samenleving draaiende houden. Motiv laat via het webinar met concrete voorbeelden en oplossingen zien hoe de digitale weerbaarheid van de vitale sectoren van Nederland ondersteund wordt. Met deze ondersteuning verklein je de kans op digitale sabotage als gevolg van bijvoorbeeld ransomware en zorg je voor een paar extra ogen en oren, die waken over de digitale veiligheid van jouw IT-diensten.

AANMELDEN

afbeelding op Webinar Vital Secure: binnen 24 uur beschermd tegen ransomware

Dit webinar wordt verzorgd door:

Bastiaan Bakker
Directeur Business Development en Trend Watcher bij Motiv

Bastiaan Bakker was 20 jaar geleden één van de eersten die zich bij Motiv bezighield met Security as a Service en later het Security Operations Center (SOC). Hij volgt cybersecuritytrends op de voet en is in staat om deze trends naar een branchebrede visie te vertalen. Bastiaan kan goed in de huid kruipen van de cybercrimineel, het slachtoffer en de directeur die data van de organisatie probeert te beschermen. Het is zijn overtuiging dat cybercriminelen buiten de deur te gehouden kunnen worden door het kat- en muisspel slim te spelen. Hoe sneller de crimineel wordt betrapt, hoe meer de schade beperkt kan worden.

Aanmelden voor dit webinar

Om jezelf aan te melden word je doorgeleid naar een aanmeldformulier op een externe pagina.

Klik hier om aan te melden