Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Dark web tour

"Wat is het dark web?"

Rapid7

Andrea Bellinzaghi, Senior Security Engineer
Break-out sessie 16:05 – 16:35

Het Dark Web is een term die wordt gebruikt in verband met cybersecurity en cyberaanvallen op internet. Het komt de laatste jaren steeds vaker voor in algemene discussies. Meestal hand in hand met de opkomst van ransomware-aanvallen op bedrijven en organisaties. Maar wat is het dark web? Cybercriminelen loeren op het dark web om hun aanvallen methodisch te coördineren, illegale goederen te verkopen, malware en phishing-kits te verspreiden en andere kant-en-klare exploits te delen.

De Dark Web Tour van Rapid7 maakt duidelijk dat je in een zo vroeg mogelijk stadium dreigingsactoren en hun bedoelingen via het Dark Web moet identificeren om jouw organisatie zo goed mogelijk te verdedigen.

Terug naar eventpagina  Over Rapid7

afbeelding op Andrea Bellinzaghi: Senior Security Engineer, Rapid7

Andrea Bellinzaghi is een Senior Security Engineer die de presale-activiteiten in Zuid-Centraal-Europa beheert voor de Threat Intelligence-markt van Rapid7. Tijdens zijn 20 jaar ervaring bekleedde hij presale- en managementfuncties bij LightCyber Tufin, Palo Alto Networks en Check Point. Hij brengt ervaring mee op verschillende beveiligingsgebieden, zoals netwerkbeveiliging, eindpuntbeveiliging, gedragsanalyse en dreigingsinformatie.

Rapid7 Threat Command is een geavanceerde tool voor externe informatie over bedreigingen die bedreigingen opspoort en beperkt die rechtstreeks gericht zijn op uw organisatie, werknemers en klanten. Door proactief duizenden bronnen op het clear, deep en dark web te monitoren, stelt Threat Command u in staat weloverwogen beslissingen te nemen en snel te reageren om uw bedrijf te beschermen.