Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Hoe te navigeren door het veranderende IT- en dreigingslandschap van vandaag

"Terwijl enterprise-IT op volle snelheid doorgaat nemen de risico’s van een snel evoluerend dreigingslandschap toe."

Cyberark

Bart Bruijnesteijn, Solutions Engineering Director
Break-out sessie 12:05 – 12:35

Terwijl enterprise-IT op volle snelheid doorgaat met belangrijke initiatieven zoals cloudmigratie en digitale transformatie, nemen de risico’s van een snel evoluerend dreigingslandschap toe. Bart Bruijnesteijn, Solution Engineering Director Northern Europe, zal tijdens zijn presentatie stilstaan bij de belangrijkste IT- en dreigingstrends en hoe CyberArk deze uitdagingen aangaat en organisaties helpt zich te weren tegen deze trends.

Terug naar eventpagina  Over Cyberark

afbeelding op Bart Bruijnesteijn: Solutions Engineering Director, Cyberark

Bart Bruijnesteijn is een IT-beveiligingsprofessional met 25 jaar ervaring in de architectuur van IT-beveiligingsoplossingen, pre-sales en consultancy. Voordat hij in 2015 bij CyberArk kwam werken, bekleedde Bart verschillende technische en leidinggevende functies bij IBM, Consul Risk Management en BMC Software.

Bart is een veelgevraagd spreker op Cybersecurity evenementen in Europa en is ISC2 – CISSP gecertificeerd.

CyberArk is de wereldleider op het gebied van Privileged Access Security, een cruciale IT-beveiligingslaag om gegevens, infrastructuur en activa in de hele onderneming, in de cloud en in de DevOps-pijplijn te beschermen. CyberArk levert de meest complete oplossing in de branche om het risico te verminderen dat wordt gecreëerd door privileged referenties en geheimen. Het bedrijf wordt vertrouwd door ‘s werelds toonaangevende organisaties, waaronder meer dan 50 procent van de Fortune 500, om te beschermen tegen externe aanvallers en kwaadwillende insiders.

CyberArk is een pionier in de markt en blijft marktleider in het beveiligen van ondernemingen tegen cyberaanvallen die dekking zoeken achter insiderprivileges en kritieke bedrijfsmiddelen aanvallen. Tegenwoordig levert alleen CyberArk een nieuwe categorie gerichte beveiligingsoplossingen die leiders helpen te stoppen met reageren op cyberdreigingen en hen voor te blijven, waardoor escalatie van aanvallen wordt voorkomen voordat onherstelbare zakelijke schade wordt aangericht.

Met kantoren en geautoriseerde partners wereldwijd is CyberArk een essentiële beveiligingspartner voor meer dan 4.400 wereldwijde bedrijven, waaronder:

Meer dan 50% van de Fortune 500
Meer dan 30% van the Global 2000