Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Maak uw organisatie onstopbaar en elimineer ransomware

"Waarom en hoe een softwaregedefinieerde segmentatiestrategie vrijwel onmiddellijk effectief is?"

Akamai

Ian Ashworth, Manager Senior Microsegmentation Channel Sales
Break-out sessie 12:05 – 12:35

In deze sessie laten we u zien waarom en hoe een softwaregedefinieerde segmentatiestrategie vrijwel onmiddellijk effectief is bij het verkleinen van het aanvalsoppervlak, terwijl de operationele efficiëntie wordt verbeterd en de nalevingskosten worden verlaagd. Daarnaast praten we over waarom en hoe softwaregedefinieerde microsegmentatie, geïmplementeerd kan worden in uren of weken in plaats van maanden of soms jaren, en een significant positief effect heeft op de bedrijfscontinuïteit, M&A en uw digitale transformatietraject.

Terug naar eventpagina  Over Akamai

afbeelding op Ian Ashworth: Manager Senior Microsegmentation Channel Sales, Akamai

Application & Infrastructure Security – Akamai is het grootste content delivery netwerk (CDN) ter wereld. Dit netwerk zorgt ervoor dat (web)applicatieswereldwijd op een veilig en uiterst snelle wijze worden gepresenteerd.

De basis van CDN is het Akamai Intelligent Platform met meer dan honderdduizend servers verspreid over data centers in ruim tachtig landen. Het Intelligent platform biedt middels de Kona Site Defender een uiterst effectief middel om DDoS-aanvallen simpelweg te voorkomen. Alleen “schoon” verkeer komt dankzij de Kona Site Defender op uw netwerk en web-applicatie.