Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Hoe uniform beleid en centraal beheer van beveiligingsbeleid voor gebruikers, het netwerk en applicaties organisaties helpen veerkrachtiger te worden

"Digitale weerbaarheid vraagt om de integratie van preventieve technologie en managed monitoring, detectie en response."

Cisco

Jan Heijdra, Technology Evangelist
Break-out sessie 12:05 – 12:35

Jan Heijdra is Security specialist en Technology Evangelist bij Cisco. Met 10+ jaar ervaring is Jan Cisco’s woordvoerder in Nederland voor Security. Hij heeft een diploma in Network Infrastructure Design en begon bij Cisco in 2008 door toe te treden tot de wereldwijde CSAP Associates Programma. Hij was eerder verantwoordelijk voor Data Center-technologieën als Systems Engineer in NL en EMEA Noord. Jan was ook lid van het wereldwijde go-to-market-team voor Software Defined Networking en Micro-segmentation-oplossingen in Boston Massachusetts voor Cisco.

Terug naar eventpagina  Over Cisco

afbeelding op Jan Heijdra: Technology evangelist, Cisco

Cisco biedt geïntegreerde beveiligingstechnologieën die door Motiv worden aangevuld met een spectrum van aanvullende diensten. Van gericht advies en lokale implementatie tot actieve bewaking door het Motiv Security Operations Center.

De beveiligingstechnologieën van Cisco komen samen in een geconsolideerd beveiligingsplatform voor het beschermen uw apparaten, netwerken en systemen tegen actuele dreigingen. Het platform voorziet in centrale verwerking en distributie van dreigings- en beveiligingsinformatie en maakt daarmee centrale signalering en mitigatie van risico’s mogelijk.