Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De psychologie achter een Social Engineering aanval

KnowBe4

Jelle Wieringa: Security Awareness Evangelist EMEA
Break-out sessie 11:30 – 12:00

Social Engineering is een van de meest succesvolle aanvalsvormen om een organisatie binnen te komen. 70 tot 90% van alle succesvolle aanvallen begint bij ons, de mens. Een belangrijke reden voor het succes van deze aanvallen zit erin hoe wij genetisch geprogrammeerd zijn om ons te gedragen. Hierin ligt dan ook de basis voor het succes achter Social Engineering. Tijdens deze presentatie helpt Jelle Wieringa je beter begrijpen hoe cybercriminelen de kracht van ons eigen brein tegen ons gebruiken en wat je er aan kunt doen om dit te voorkomen.

Terug naar eventpagina  Over KnowBe4

afbeelding op Jelle Wieringa: Security Awareness Evangelist EMEA, KnowBe4

KnowBe4 is aanbieder van het meest uitgebreide platform voor security awareness trainingen en phishing-simulaties ter wereld.

90% van alle cybersecurity incidenten komen voort uit menselijke fouten waarbij 71% resulteren in Phishing aanvallen en 65% in Malware of Virus infecties. Hoe maak je van de zwakste plek in je verdediging een extra verdedigingslinie? KnowBe4 helpt duizenden organisaties personeel te trainen in het herkennen, rapporteren en voorkomen van phishing-aanvallen, malware, CEO- fraude en andere vormen van cybercrime. Het bedrijf werd in 2010 opgericht door de Nederlands-Amerikaanse beveiligingsexpert en IT-ondernemer Stu Sjouwerman. Naast het hoofdkantoor in de Verenigde Staten (Tampa Bay, Florida) heeft KnowBe4 ook vestigingen in Zuid-Afrika, Singapore, Engeland, Duitsland en Nederland (Utrecht).