Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Verander van perspectief, heb je vijand lief!

"De nieuwe heilige graal van cyber-security: XDR"

Crowdstrike

Mathijs van der Maas, Solution Engineer
Break-out sessie 12:05 – 12:35

CrowdStrike heeft een “adversary-focused” aanpak, door onze tegenstanders volledig te doorgronden, de werkwijze vast te leggen en de gebruikte tooling te analyseren, weten wij als geen ander wat er speelt in cyber-space. In deze sessie neem ik u mee in de CrowdStrike visie, het belang van onze laatste acquisities en de route welke wij bewandelen richting de nieuwe heilige graal van cyber-security: XDR.

Terug naar eventpagina  Over Crowdstrike

afbeelding op Mathijs van der Maas: Solution Engineer, Crowdstrike

CrowdStrike® Inc. (NASDAQ: CRWD), wereldwijde leider in cybersecurity, herdefinieert security in het cloudtijdperk met een endpoint protection-platform dat gebouwd is om inbreuken te stoppen.

Het CrowdStrike Falcon®-platform maakt gebruik van Artificial Intelligence (AI) op cloud-schaal en biedt real-time bescherming en inzicht om organisaties te beschermen voor aanvallen op endpoints, zowel binnen als buiten het netwerk. Het CrowdStrike Falcon-platform, gedreven door de CrowdStrike Threat Graph®, correleert wekelijks meer dan twee biljoen endpoint-gerelateerde evenementen in realtime vanuit de hele wereld. Hiermee voedt het ’s werelds meest geavanceerde security-dataplatform.