Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Stop ransomware met één klik

"Kwaadaardige activiteiten beëindigen voordat ze vaste voet in jouw bedrijfsnetwerk krijgen."

Cybereason

Mischa Deden, Sr. Sales Engineer BeNeLux
Break-out sessie 11:30 – 12:00

Kwaadaardige activiteiten beëindigen voordat ze vaste voet in jouw bedrijfsnetwerk krijgen.

Remediate Ransomware aanvallen in slechts seconden door het onmiddelijk stoppen van processen, bestanden in quarantaine te plaatsen, de uitvoering van bestanden te voorkomen en machines te isoleren; allemaal met één klik. Ervaar EDR van Cybereason en verlaag de MTTD (MeanTime To Detect) waardoor bedrijfskritische processen niet bedreigd worden en een breach gemakkelijk voorkomen wordt.

Terug naar eventpagina  Over Cybereason

afbeelding op Mischa Deden, Sr. Sales Engineer Cybereason

Over Cybereason

Cybereason is een van de nieuwe leiders op het gebied van cyberbeveiliging, en biedt bescherming tegen de huidige generatie ransomware aanvallen. Daarnaast zijn ze ook, door een op de toekomst gerichte visie, voorbereid op de onbekende uitdagingen als we kijken naar endpoint beveiling.

Opgericht in 2011 door een team oud-medewerkers van de Israëlische inlichtingendienst heeft Cybereason haar focus verlegd van destijds specifieke malware bescherming naar nu het detecteren van kwaadaardige activiteiten op de IT systemen.

Cybereason doet dit door continu de IT-systemen te monitoren en de MalOps context visueel te beschrijven. MalOps is een reeks van kwaadwillende activiteiten ondernomen door een hacker vanaf het moment van netwerk penetratie tot het moment dat hij zijn doel heeft bereikt. Gebaseerd op deze continue ontwikkelende kennis worden de veiligheidsanalisten geinstrueerd over hoe ze de aanvallen kunnen stoppen.

Het Cybereason Defense Platform combineert de allerbeste detectie en respons (EDR en XDR), Anti-Ramsomware & next-gen anti-virus (NGAV) en proactieve onderzoek om contextrijke analyse te leveren van elk element van kwaadaardige actie op uw netwerk.