Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Hoe kan je de meest kritieke assets razendsnel verlossen van kwetsbaarheden?

"VMDR 2.0: de nieuwe standaard voor vulnerability management"

Qualys

Stefan van Vlerken: Enterprise Accountmanager
Break-out sessie 16:05 – 16:35

Met VMDR 2.0 heeft Qualys in augustus de SC Award gewonnen voor ‘Best Vulnerability Management Solution’
Door geheel geautomatiseerd de meest kwetsbare assets direct inzichtelijk te krijgen, gecombineerd met de mogelijkheid om deze direct te patchen hebben we een nieuwe standaard gezet voor vulnerability management. Het doel is om organisaties te helpen kwetsbaarhden zo snel mogelijk aan te pakken. We demonstreren graag hoe dit in zijn werk gaat

Terug naar eventpagina  Over Qualys

afbeelding op Stefan van Vlerken: Enterprise Accountmanager, Qualys

Met Qualys kunt u geautomatiseerd controleren of op het internet beschikbare patches en updates correct op uw systemen zijn geïnstalleerd.

Portfolio Qualys
Qualys biedt met QualysGuard Vulnerability Management, Policy Compliance, PCI Compliance, Web Application Scanning en Malware Detection webgebaseerde hulpmiddelen om bijvoorbeeld te scannen op compliance, malware en kwetsbaarheden. De QualysGuard Appliance maakt het mogelijk om deze webgebaseerde diensten van Qualys ook in het interne netwerk te gebruiken.

Virtueel patchen
Qualys biedt een unieke beveiligingsdienst ter ondersteuning voor het virtueel patchen van webapplicaties en bijbehorende databases en geautomatiseerde securityscans voor webapplicaties. De bevindingen van deze securityscan worden automatisch ingelezen door de Web Application Firewall van Imperva. Dankzij de diensten van Qualys en Imperva wordt uw webapplicatie virtueel gepatcht en houdt u hackers echt buiten de deur.