Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

"Van reactief via proactief naar preventief"

Het ultieme doel is om de beschermtijd voor nieuwe dreigingen tot 0 te reduceren. Of is het zelfs mogelijk om al te handelen vóórdat een kwetsbaarheid wordt ontdekt? Door geautomatiseerd uw infrastructuren te inventariseren en de resultaten terug te koppelen naar uw beveiligingstechnologieën kunnen deze geautomatiseerd en dus sneller de juiste beschermingsmaatregelen activeren.

Woensdag

< dinsdag overzicht donderdag >

afbeelding op Woensdag: “Van reactief via proactief naar preventief”

10:00 – 10:10

SecurityTalk Café

Dagopening met een korte terugblik op de afgelopen dag, de actualiteiten en vooruitblik op de interessante SecurityTalks van vandaag waarin we vragen zullen behandelen als: Hoe kunnen we preventieve security maatregelen proactief of zelfs voorspellend maken ?

Rens de Jong
Dagvoorzitter & Presentator

Bastiaan Bakker
Directeur Business Development & Tafelheer
Motiv ICT Security

Tom de Haan
CISO Gemeente Drechtsteden & Tafelgast

afbeelding op Woensdag: “Van reactief via proactief naar preventief”

10.10 – 10.40

Asset Management

Geautomatiseerd en volledig inzicht via de Qualys cloud oplossing in alle assets – zowel on premise als in de cloud – is cruciaal om security en compliance centraal effectief te kunnen beheren

Sun Tzu schreef in het boek De Kunst van het oorlogvoeren: “Hij is succesvol in de aanval, wiens tegenstander niet weet wat te verdedigen.”. Joash Herbrink van Qualys vertelt over het belang van het kennen van uw ICT-landschap en hoe dit bijdraagt aan uw digitale verdediging. Qualys legt uit hoe zij het inventariseren en inspecteren van uw ICT-componenten automatiseren en daarmee uw CMDB permanent actueel houden, inclusief kwetsbaarheden en configuratiefouten, en hoe zij integreren met centrale beveiligingsoplossingen voor betere bescherming.

Joash Herbrink
Security Solutions Architect
Qualys

Inschrijven

afbeelding op Woensdag: “Van reactief via proactief naar preventief”

10.45 – 11.15

Real time-preventie door toepassing van een security framework

Hoe bescherm je geautomatiseerd je gehele infrastructuur door toepassing van een end-to-end security framework?

Check Point Infinity, een framework waarbij real-time preventie, gedeelde intelligentie en geavanceerd centraal management de sleutelwoorden zijn, biedt organisaties de mogelijkheid om netwerk security, endpoint security, mobile security en cloud security te combineren binnen één architectuur. In de sessie van Check Point ontdekt u hoe de architectuur is opgebouwd en hoe u door middel van automation en orchestration snel kunt inspelen op veranderingen in uw netwerk door gebruik te maken van Application Programmable Interfaces (API’s).

Mark Weber
Channel Sales Engineer
Check Point

Inschrijven

afbeelding op Woensdag: “Van reactief via proactief naar preventief”

11.20 – 11.50

Web Application Security

Verminder productiviteitsrisico in een op afstand werkende wereld!

Recente veranderingen in leef- en werkpraktijken hebben ons allemaal aanzienlijk beïnvloed. Imperva is zich zeer bewust van de extra eisen en risico’s die deze veranderingen hebben gebracht aan de online aanwezigheid en werking van uw organisatie. Het is zelfs mogelijk dat sommige van deze veranderingen op de lange termijn een permanente zakelijke praktijk worden en dat de risico’s blijven toenemen. Beleef de reis van reactief naar voorspellend!

Shailes Nanda
Principal Sales Engineer
Imperva

Inschrijven

afbeelding op Woensdag: “Van reactief via proactief naar preventief”

11:50 – 12:00

Motiv SecurityTalk Café

Interactief nabespreken en vooruitkijken

In het virtuele Motiv Grand Café praten Rens de Jong en Bastiaan Bakker na over de SecurityTalks en behandelen LIVE kijkersvragen. Op interactieve wijze nemen zij ook polls door via BuzzMaster en blikken vooruit naar dag 4.

Naar donderdag 28-5

Deelnemen