Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Modern Day Zero Trust with Check Point

"De Zero Trust-architectuur moet evolueren om bij te blijven"

Check Point

Zahier Madhar, Security Engineer & Check Point Evangelist
Break-out sessie 11:30 – 12:00

Vandaag meldt Check Point dat er wereldwijd 40% meer aanvallen zijn op organisaties in 2021 in vergelijking met 2020. De Zero Trust-architectuur, die nu meer dan 20 jaar in de maak is moet evolueren om de hedendaagse uitdagingen te kunnen adresseren. Door de verschuiving van medewerkers die steeds meer op afstand gaan werken en de cloud-workloads die steeds sneller worden geadopteerd, zijn er nieuwe ZTA use-cases naar voren gekomen. Deze presentatie bespreekt hoe ZTA is geëvolueerd en hoe Check Point deze uitdagingen op het gebied van cyberbeveiliging kan oplossen.

Terug naar eventpagina  Over Check Point

afbeelding op Zahier Madhar: Security Engineer & Check Point Evangelist, Check Point

Zahier Madhar is 16 jaar werkzaam in de cyber security als security engineer. Waarvan de afgelopen 10 jaar als security engineer bij Check Point en sinds kort ook actief als Check Point evangelist. Hij zorgt ervoor dat de Check Point partners op de hoogte zijn van de hedendaagse security risico’s en hoe Check Point kan helpen deze te bestrijden. Zahier is technisch gedreven, het is dan ook zijn hobby om de “threat landscape” en cybersecurityontwikkelingen te volgen.

Over Check Point

Check Point, uitvinder van de stateful firewall in 1993, kenmerkt zich als een innovatieve organisatie met een zichtbare focus op het voorkomen van beveiligingsincidenten naast slechts het signaleren daarvan. Het is daarom ook niet verrassend dat Check Point keer op keer als marktleider wordt betiteld in rapporten van marktanalisten en research organisaties, waaronder Gartner, Forrester en NSS Labs.

Check Point Software Technologies biedt een integrale informatiebeveiligingsarchitectuur – van complete netwerken tot mobiele apparaten – voor bescherming van organisaties tegen digitale dreigingen en cyberaanvallen. Daarbij biedt het alom geprezen platform voor dagelijks beveiligingsbeheer van Check Point de meest intuïtieve en kosten-efficiënte oplossing.