Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
afbeelding op Over Motiv

Werken bij Motiv

Met een groep van honderdvijftig zeer diverse mensen bouwen we iedere dag aan Motiv. Onze missie? Nederland digitaal veiliger maken. In een snel digitaliserende wereld wordt die rol iedere dag belangrijker.

We zijn de afgelopen twintig jaar uitgegroeid tot een koploper in cyber security, (en daar zijn we trots op!) maar we zijn er ook klaar voor om Motiv samen met ons snel groeiende team naar een nog hoger niveau te tillen zonder daarbij onze herkenbare en fijne Motiv-vibe te verliezen.

Werken bij Motiv

Onze ervaren securityprofessionals begrijpen de business-vraagstukken waar bedrijven voor staan en de plaats van security binnen het IT-landschap. Zij identificeren zorgvuldig beveiligingsrisico’s en bieden, door het combineren van hoogwaardige kennis, slimme ideeën en technologische mogelijkheden, innovatieve oplossingen die zorgen voor optimaal beveiligde bedrijfsprocessen en –toepassingen. Daarbij wordt de balans tussen risico’s, kosten en gebruiksgemak zorgvuldig bewaakt.

Motiv – Managed Security Services Provider – biedt een volledig pakket aan diensten, variërend van levering, ontwerp en implementatie tot en met outsourcing van security en hosting. Het eigen Security Operations Center (SOC) wordt ingezet om cyberaanvallen, kwetsbaarheden en datalekken op te sporen, te voorkomen en te beperken.

Onze jarenlange ervaring en competenties op het gebied van netwerk- en security-infrastructuur, consultancy, applicatieontwikkeling en databasetechnologie, en een bedrijfscultuur die zich kenmerkt door slagvaardigheid, gedrevenheid en oog voor kwaliteit, leiden ertoe dat wij onze klanten optimale tevredenheid kunnen laten ervaren.

Onze klanten

Diverse organisaties in de publieke en private sector besteden de inrichting en het beheer van hun ICT-omgeving uit aan Motiv. Daarnaast maken steeds meer bedrijven gebruik van mSafe, Motiv’s cloud-dienst voor het aantoonbaar veilig uitwisselen van bestanden.