Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Motiv, an Atos company

"Voor een veilige digitale wereld"
In februari 2021 rondde Atos de overname van Motiv ICT Security af en werd Motiv officieel “an Atos company”. De overname versterkt de positie van Atos als de grootste speler in Managed Security Services in Europa en de tweede speler wereldwijd en ondersteunt de strategische focus van Atos op het bouwen van een veilige digitale wereld; één van de drie pijlers van Atos’ raison d’être. Ook als onderdeel van Atos zet Motiv haar missie onverminderd voort om een ​​bijdrage te leveren aan een digitaal veilige samenleving door organisaties in zowel publieke als private sectoren te voorzien van Managed Security diensten en producten. Motiv's sterke focus en aanwezigheid op de Nederlandse markt met Nederlandse securityspecialisten blijft onveranderd.

Het bundelen van de krachten van Motiv en Atos, maakt het mogelijk om het gezamenlijke portfolio van diensten en producten verder uit te bouwen en creëert daarmee krachtige synergiën die de klanten ten goede komen. Deze synergiën zijn onder andere het resultaat van de samenwerking tussen Atos’ meer dan 6.000 beveiligingsexperts en 15 Security Operations Centers (SOC) wereldwijd en Motiv’s 180 beveiligingsspecialisten en het toonaangevende SOC in IJsselstein. Daarnaast wordt het portfolio van Motiv versterkt met de toonaangevende technologieën van Atos, zoals Atos Evidian Identity and Access Management (IAM) en Atos Managed Detection and Response (MDR).

De nieuwe organisatie die resulteert uit de integratie van Motiv binnen Atos Digital Security Nederland, staat onder leiding van voormalig Motiv CEO Aksel Dorèl en heeft haar hoofdkantoor in IJsselstein.

Over Motiv ICT Security

Motiv is al meer dan 20 jaar toonaangevend als cybersecurity- dienstverlener. Motiv voorziet organisaties in zowel de publieke als private sector van ICT-Securityoplossingen en –diensten ter voorkoming van cybercriminaliteit, datadiefstal en datalekken. De ervaren security-professionals van Motiv identificeren zorgvuldig beveiligingsrisico’s bij klanten en bieden – door het combineren van hoogwaardige kennis, slimme ideeën en technologische mogelijkheden – innovatieve oplossingen die zorgen voor optimaal beveiligde bedrijfsprocessen en –toepassingen. Sinds februari 2021 is Motiv onderdeel van Atos.

Over Atos

Atos is toonaangevend in digitale transformaties met een pro forma jaaromzet van meer dan 11 miljard euro. Het bedrijf biedt werk aan 105.000 collega’s in 71 landen. Atos is de Europese leider in Cloud, Cybersecurity en High Performance Computing. Zij vervult een voortrekkersrol bij het aanbieden van diensten en producten die zijn gericht op CO2-reductie en richt zich op veilige en duurzame digitale transformaties voor haar klanten. Atos opereert onder de namen Atos en Atos | Syntel en staat als SE (Societas Europaea), genoteerd aan de Next 20 Stock Index.

Het is de missie van Atos om mede vorm te geven aan de toekomst van informatietechnologie. Haar expertise en diensten ondersteunen de ontwikkeling van kennis, onderwijs en onderzoek gebaseerd op een multiculturele aanpak en dragen bij aan wetenschappelijke en technologische excellentie. Wereldwijd stelt de Groep haar klanten, medewerkers en burgers in staat op een bewuste en duurzame manier te leven, werken en zich te ontwikkelen in een veilige informatie omgeving.