Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Motivator Magazine

In Motivator Magazine, het magazine van Motiv, bieden wij achtergrondartikelen, actualiteiten en praktijkverhalen uit de ICT sector. In de Motivator staan interviews met personen die met hun expertise en functie de Nederlandse ICT-sector beïnvloeden en verrijken. Motivator Magazine wordt gerealiseerd in samenwerking met onze klanten en partners.
afbeelding op Motivator Magazine

Time to Protect!

In de vorige uitgave gaven wij u inzicht in de manier waarop wij samen met onze technologiepartners komen tot het cyberdreigingsweerbericht waarmee we er voor kunnen zorgen dat u vandaag weet met welke dreigingen u morgen wordt geconfronteerd. In deze Motivator borduren we hierop voort door in te zoomen op de factor tijd. Tijd is niet alleen onze meest formidabele vijand wanneer we het hebben over cybersecurity, het is ook onze meest waardevolle asset en een gewaardeerde leermeester. Hoe wint u de broodnodige tijd om een aanvaller voor te zijn of om tijdig te reageren waar nodig? Hoe ontneem je aanvallers de tijd die ook zij zo hard nodig hebben om kwaad te doen? Dát is Time to Protect!

Lees Motivator 17

afbeelding op Motivator Magazine

Voorspel de digitale dreiging van morgen!

Nadat we in de vorige uitgave van Motivator Magazine hebben teruggeblikt op 20 jaar digitale transformatie kijken we in deze 16e editie met u vooruit. In deze Motivator geven we u een kijkje achter de schermen bij Motiv, onze klanten en de technologiepartners die ons helpen bij het maken van het cyberdreigingsweerbericht waarmee we er samen voor kunnen zorgen dat u vandaag weet met welke dreigingen u morgen wordt geconfronteerd.

Download Motivator 16

afbeelding op Motivator Magazine

20 jaar veilig digitaal transformeren

Motiv bestaat dit jaar 20 jaar en in deze editie van Motivator Magazine kijken we terug op deze twee bewogen decennia. De wereld waarin wij leven is sinds 1998 in hoog tempo gedigitaliseerd en daarmee veranderd. In deze tijd waarin de innovaties ons om de oren vlogen heeft ook Motiv een grote metamorfose doorgemaakt. Van een klassieke IT en Netwerkorganisatie hebben we ons ontwikkeld tot dé specialist op het gebied van cyberveiligheid in Nederland.

Download deze editie van Motivator Magazine

afbeelding op Motivator Magazine

Het uur U

Security Awareness is een centraal thema in ICT en cybersecurity. Want aan het overgrote deel van de securityincidenten liggen nog altijd menselijke fouten ten grondslag.

Om het risicobewustzijn te vergroten en veilig gedrag te bevorderen, biedt Motiv met ‘Security Awareness’ een compleet trainingspakket. Een uniek onderdeelvan dit programma is de Security Awareness VR Experience. Een interactieve leermethode waarbij risicovol gedrag met behulp van virtual reality letterlijk wordt ervaren.

Download deze editie van Motivator Magazine

Abonneer u vrijblijvend op Motivator Magazine