Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Aksel Dorèl aangesteld als Head of Digital Security Nederland bij Atos

01-10-2021 om 9:04 uur Persbericht
"Ook als onderdeel van Atos zet Motiv haar missie onverminderd"
Aksel Dorèl bekleedt vanaf 1 oktober een nieuwe functie als Head of Digital Security Netherlands bij Atos. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het versterken en uitbouwen van de diensten, producten en klanten en zal hij zich met name concentreren op de strategie van Atos voor het bouwen van een veilige digitale wereld. Dorèl was voorheen CEO van Motiv, dat dit jaar is overgenomen door Atos, de grootste speler in Managed Security Services in Europa en de tweede wereldwijd.

Motiv, an Atos company

In februari 2021 rondde Atos de overname van Motiv ICT Security af en werd Motiv officieel “an Atos company”. De overname versterkt de positie van Atos als de grootste speler in Managed Security Services in Europa en de tweede speler wereldwijd en ondersteunt de strategische focus van Atos op het bouwen van een veilige digitale wereld; één van de drie pijlers van Atos’ raison d’être.

Ook als onderdeel van Atos zet Motiv haar missie onverminderd voort om een ​​bijdrage te leveren aan een digitaal veilige samenleving door organisaties in zowel publieke als private sectoren te voorzien van Managed Security diensten en producten. Motiv’s sterke focus en aanwezigheid op de Nederlandse markt met Nederlandse securityspecialisten blijft onveranderd.

Het bundelen van de krachten van Motiv en Atos maakt het mogelijk om het gezamenlijke portfolio van diensten, producten verder uit te bouwen en creëert daarmee krachtige synergiën die de klanten ten goede komen. Deze synergiën zijn onder andere het resultaat van de samenwerking tussen Atos’ meer dan 6.000 beveiligingsexperts en 15 Security Operations Centers (SOC) wereldwijd en Motiv’s 180 beveiligingsspecialisten en het toonaangevende SOC in IJsselstein. Daarnaast wordt het portfolio van Motiv versterkt met de toonaangevende technologieën van Atos, zoals Atos Evidian Identity and Access Management (IAM) en Atos Managed Detection and Response (MDR).

De nieuwe organisatie die resulteert uit de integratie van Motiv binnen Atos Digital Security Nederland, staat vanaf 1 oktober dus onder leiding van voormalig Motiv CEO Aksel Dorèl en heeft haar hoofdkantoor in IJsselstein. De hashtag #motivatos symboliseert de energie, focus en expertise van deze nieuwgevormde organisatie.

Persbericht
Deel: