Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Aksel Dorèl benoemd tot Algemeen Directeur van Motiv

16-04-2015 om 14:11 uur Persbericht
"In de komende jaren willen we onze marktpositie verder versterken en de gestage groei van Motiv doorzetten. We zijn ervan overtuigd dat we met Aksel als sterke en bestuurlijk ervaren manager, onze positionering en dienstverlening naar een nog hoger niveau kunnen tillen. "
ICT-security specialist Motiv heeft Aksel Dorèl (42) benoemd tot Algemeen Directeur. Hij neemt deze functie over van medeoprichter Ton Mooren, die vanaf nu de functie van Financieel Directeur bekleedt en zich verder gaat focussen op het ondernemen an sich. Aksel is sinds 1 april 2014 werkzaam bij Motiv als Directeur Strategie, Portfolio & Marketing.

In zijn nieuwe rol is hij eindverantwoordelijk voor de dagelijkse besturing van Motiv en het verder uitbouwen van de reeds ingezette groei. Hierin legt hij de focus op het verder verhogen van de klanttevredenheid en het verder uitbouwen van de propositie op het gebied van managed security services. Daarbij kan Motiv blijven rekenen op zijn uitgebreide ervaring op het gebied van marketing en portfoliomanagement. Voor zijn aanstelling bij Motiv was Aksel Managing Director Trusted Services bij KPN en voorzitter van het Assembly Committee van het European Network Cyber Security (ENCS).

Ton Mooren, medeoprichter en Financieel Directeur van Motiv: “In de komende jaren willen we onze marktpositie verder versterken en de gestage groei van Motiv doorzetten. We zijn ervan overtuigd dat we met Aksel als sterke en bestuurlijk ervaren manager, onze positionering en dienstverlening naar een nog hoger niveau kunnen tillen. Door zijn benoeming kan ik mij actief gaan richten op mijn passie: ondernemen, om zo kansen in de markt om te zetten in concrete business voor Motiv.”

“Ik ben blij met het vertrouwen dat ik heb gekregen van het managementteam”, aldus Aksel Dorèl, Algemeen Directeur van Motiv. “Ik vind het een eer dat ik het stokje van Ton mag overnemen en ik ga gemotiveerd en met passie onze ambitieuze groeiende club verder professionaliseren. Zo blijven wij ook in de toekomst organisaties optimaal ondersteunen bij alle security vraagstukken en verstevigen wij onze positie als kennispartner op het gehele gebied van informatiebeveiliging, met Managed Security Services als specialisatie.”

Het managementteam van Motiv ziet er nu als volgt uit:
•    Algemeen Directeur: Aksel Dorèl
•    Directeur Operations & Consultancy: Vincent Kalkhoven
•    Commercieel Directeur: Bastiaan Bakker
•    Financieel Directeur: Ton Mooren

Over Motiv

De ICT Security-specialisten van Motiv worden graag uitgedaagd om complexe vraagstukken op het gebied van informatievoorziening en -beveiliging op een innovatieve en slimme manier op te lossen. Motiv komt daarbij altijd met concrete maatwerkoplossingen die zijn gebaseerd op de in huis opgebouwde kennis en de producten van toonaangevende leveranciers als MicrosoftOracleJuniper NetworksCheck Point Software TechnologiesSecurEnvoyHP ArcSightWebsense en Cisco. Met de kennis van hoogwaardige systeemarchitecturen en applicatieontwikkeling en de beheerdiensten neemt Motiv vervolgens alle zorgen uit handen, zodat de klant met vertrouwen en zekerheid optimaal kan profiteren van een veranderende digitale wereld.

Motiv is zowel ISO 20000ISO 9001 als ISO 27001 gecertificeerd. Daarmee laat Motiv zien zowel het ontwikkelproces als het toegepaste niveau van informatiebeveiliging aantoonbaar onder controle te hebben. Kijk voor meer informatie op www.motiv.nl of volg Motiv via @motivNL

Persbericht
Deel: