Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Atos voltooit acquisitie van Motiv ICT Security

24-02-2021 om 8:15 uur NieuwsPersbericht
Amstelveen, 24 februari 2021 - Atos heeft de overname voltooid van Motiv ICT Security, de grootste onafhankelijke leverancier van Managed Security Services (MSS) in Nederland. Met deze acquisitie versterkt Atos haar positie als op twee na grootste aanbieder van Managed Security Services. Dankzij deze stap is de groep in staat haar activiteiten uit te breiden en Nederlandse klanten te laten profiteren van recente investeringen in het Managed Detection & Response-platform AIsaac. Daarnaast kan Atos haar wereldwijde netwerk van Security Operations Centers uitbreiden met Motiv’s Security Operation Center, dat op de hoogste niveaus van volwassenheid onafhankelijk is gecertificeerd. Dit is een cruciale pijler van Atos’ strategie gericht op Prescriptive Security.

Deze belangrijk acquisitie op het terrein van cybersecurity volgt op eerdere overnames van Paladion, digital.security, SEC Consult en In Fidem, die in de afgelopen maanden in verschillende landen plaatsvonden. Deze transacties resulteren in een versterking van Atos’s positie als betrouwbare voorkeurspartner van internationale organisaties op het gebied van cybersecurity tijdens digitale transities.

Meer informatie over de cybersecurity-oplossingen van Atos voor grote bedrijven en publieke organisaties is te vinden op: https://atos.net/en/solutions/cyber-security


Over Atos

Atos is toonaangevend in digitale transformaties met een jaaromzet van meer dan 11 miljard euro. Het bedrijf biedt werk aan 105.000 collega’s in 71 landen. Atos is de Europese leider in Cloud, Cybersecurity en High Performance Computing. Zij vervult een voortrekkersrol bij het aanbieden van diensten en producten die zijn gericht op CO2-reductie en richt zich op veilige en duurzame digitale transformaties voor haar klanten. Atos opereert onder de namen Atos en Atos | Syntel en staat genoteerd aan de CAC40 Paris stock index.

Het is de missie van Atos om mede vorm te geven aan de toekomst van informatietechnologie. Haar expertise en diensten ondersteunen de ontwikkeling van kennis, onderwijs en onderzoek gebaseerd op een multiculturele aanpak en dragen bij aan wetenschappelijke en technologische excellentie. Wereldwijd stelt de Groep haar klanten, medewerkers en burgers in staat op een bewuste en duurzame manier te leven, werken en zich te ontwikkelen in een veilige informatie omgeving.

Voor meer informatie:  atos.net/nederland

NieuwsPersbericht
Deel: