Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Atos Digital Security NL versterkt zich met Bas ter Heurne als Sales Director

19-01-2022 om 16:07 uur Victor Karamat Ali
"We zijn ervan overtuigd dat we met de ervaring van Bas, onze positionering en dienstverlening naar het hoogste niveau kunnen tillen en zodoende Nederland digitaal veiliger kunnen maken."
Met ingang van januari 2022 is Bas ter Heurne aangetreden als Sales Director bij Atos Digital Security NL. In zijn rol als Sales Director is Bas eindverantwoordelijk voor de groei van de digitale security business voor Atos in Nederland. Hierin legt hij de focus op het verhogen van de klanttevredenheid en het van proactief verder uitbouwen van de managed dienstverlening op het gebied van SOC en Managed Detection and Response. Voor zijn aanstelling bij Atos Digital Security NL was Bas Chief Commercial officer bij Telindus.

Aksel Dorèl, Head of BDS Digital Security Netherlands bij Atos: “Motiv wil haar marktpositie in Nederland versterken en de security business flink laten groeien om onze ambitie, het zijn van de nummer 1 managed security service provider in Nederland, te realiseren. We zijn ervan overtuigd dat we met de ervaring van Bas, onze positionering en dienstverlening naar het hoogste niveau kunnen tillen en zodoende Nederland digitaal veiliger kunnen maken.”

“Ik ben blij met het vertrouwen dat ik heb gekregen van het managementteam”, aldus Bas ter Heurne. “Ik ben zeer verheugd met deze uitdaging en ga gemotiveerd aan de slag met mijn team om de digitale weerbaarheid van onze klanten te helpen vergroten. De kennis en kunde van ons team staan centraal en zijn zeer onderscheidend in de markt. Zeker in een tijd waarin er sprake is van krapte op de security arbeidsmarkt. Ik ben enorm trots om onderdeel uit te kunnen maken van dit team.”

Motiv, an Atos company

In februari 2021 rondde Atos de overname van Motiv ICT Security af en werd Motiv officieel “an Atos company”. De overname versterkt de positie van Atos als de grootste speler in Managed Security Services in Europa en de tweede speler wereldwijd en ondersteunt de strategische focus van Atos op het bouwen van een veilige digitale wereld; één van de drie pijlers van Atos’ raison d’être.

Ook als onderdeel van Atos zet Motiv haar missie onverminderd voort om een ​​bijdrage te leveren aan een digitaal veilige samenleving door organisaties in zowel publieke als private sectoren te voorzien van Managed Security diensten en producten. Motiv’s sterke focus en aanwezigheid op de Nederlandse markt met Nederlandse securityspecialisten blijft onveranderd. Het bundelen van de krachten van Motiv en Atos maakt het mogelijk om het gezamenlijke portfolio van diensten, producten verder uit te bouwen en creëert daarmee krachtige synergiën die de klanten ten goede komen. Deze synergiën zijn onder andere het resultaat van de samenwerking tussen Atos’ meer dan 6.000 beveiligingsexperts en 15 Security Operations Centers (SOC) wereldwijd en Motiv’s 180 beveiligingsspecialisten en het toonaangevende SOC in IJsselstein. Daarnaast wordt het portfolio van Motiv versterkt met de toonaangevende technologieën van Atos, zoals Atos Evidian Identity and Access Management (IAM) en Atos Managed Detection and Response (MDR). De nieuwe organisatie die resulteert uit de integratie van Motiv binnen Atos Digital Security Nederland, staat vanaf 1 oktober 2021 onder leiding van voormalig Motiv CEO Aksel Dorèl en heeft haar hoofdkantoor in IJsselstein. De hashtag #motivatos symboliseert de energie, focus en expertise van deze nieuwgevormde organisatie.

Victor Karamat Ali

Volg op LinkedIn Mail Victor
Deel: