Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Check Point bekroont Motiv tot Partner of the Year

20-04-2016 om 16:10 uur Persbericht
"Samen met Check Point bieden we bescherming van cloud, datacenters en netwerken tegen de toenemende dreigingen van cybercriminaliteit."
ICT security-specialist Motiv is door Check Point Software Technologies uitgeroepen tot ‘Best Partner of the Year 2015’. De award werd uitgereikt tijdens de Check Point Experience, de conferentie die momenteel plaatsvindt in het Zuid-Franse Nice.

Een vertegenwoordiging van Motiv ontving de award tijdens de feestelijke ceremonie uit handen van Gil Shwed, CEO van Check Point, Amnon Bar Lev, President bij Check Point en Bruno Darmon, bij Check Point verantwoordelijk voor sales in Europa. De jury roemde de compleetheid van het aanbod van Motiv. “Motiv heeft de oplossingen van Check Point opgenomen in de backbone van zijn aanbod.” Ook vermeldde het juryrapport de spectaculaire groei in sales van 509 procent ‘year-over-year’ die Motiv laat zien met de oplossingen van Check Point.

“Motiv is zeer verheugd met deze fantastische Best Partner of the Year 2015-award”, zo reageerde Bastiaan Bakker, directeur Business Development bij Motiv. “In 2015 hebben we met succes veel nieuwe klanten aangesloten op ons managed security services-platform. Samen met Check Point bieden we bescherming van cloud, datacenters en netwerken tegen de toenemende dreigingen van cybercriminaliteit. Ik zie deze award als een enorme waardering vanuit Check Point voor onze samenwerking, nu en in de toekomst. Daarnaast is een blijk van waardering naar onze klanten niet misplaatst. Hun waardering in onze managed security services en de hoge klanttevredenheid hebben bijgedragen aan deze topprestatie.”

4-STAR ELITE-partner
De onderscheiding tot ‘Best Partner of the Year’ volgt kort na de benoeming van Motiv tot 4-STAR ELITE-partner waarmee Motiv toetreedt tot een selecte groep partners met de allerhoogste status. De 4-STAR ELITE-status biedt de klanten van Motiv diverse voordelen. Zo heeft Motiv nu toegang tot de Partner President Club van Check Point voor contact op directieniveau. Ook heeft Motiv nu een nog directere toegang tot het Technical Assistant Center van Check Point. Klanten van Motiv zijn hierdoor altijd verzekerd van een optimale ondersteuning en het allerhoogste kennisniveau.

Motiv is al sinds 2001 partner van Check Point. “Vrij snel nadat ik bij Check Point kwam werken, is Motiv partner van het bedrijf geworden”, aldus Arthur van Uden, country manager Benelux van Check Point. “We hebben beide een jarenlange geschiedenis en een strategische groei doorgemaakt. De specialisten van Motiv kennen de markt en weten de uitdagingen die ze daarin tegenkomen te vertalen in effectieve en toekomstvaste oplossingen voor klanten. Onze producten maken daar vaak deel van uit. Zodoende heeft Motiv laten zien dat het onze oplossingen als strategisch onderdeel van zijn aanbod ziet. Een 4-STAR ELITE-status in ons partnerprogramma is dan ook logisch en meer dan verdiend!”

Meer informatie
Marcommit
Lisanne van der Drift
035-5822730
motiv@marcommit.nl

Persbericht
Deel: