Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Forcepoint beloont Motiv met Award of Excellence

25-04-2016 om 16:19 uur Persbericht
"Deze award kennen we alleen toe als er bijzondere dingen gebeuren"
Forcepoint heeft ICT security-specialist Motiv uit IJsselstein onderscheiden met een ‘Award of Excellence’. Bart Verhaar, Product Manager bij Motiv, ontving de onderscheiding uit handen van Maarten Kok, bij Forcepoint Benelux Senior Enterprise Account Manager.

De Award of Excellence is een waardering voor de manier waarop Motiv invulling geeft aan het strategisch partnership met Forcepoint. “Deze award kennen we alleen toe als er bijzondere dingen gebeuren”, aldus Maarten Kok van Forcepoint.

“In de vijf jaar dat ik nu voor Forcepoint – voorheen Raytheon|Websense – werk, heb ik deze award nog niet eerder mogen overhandigen. In Europa is deze award nog maar twee keer eerder toegekend.”

Een bijzondere stap in de samenwerking werd gezet in 2015 met de benoeming van Motiv tot de eerste, officiële Managed Security Service Provider van Forcepoint wereldwijd. Vanuit het Motiv Security Operation Center (SOC) bewaken security-experts continu of gevoelige data voor klanten weglekken, via bijvoorbeeld Dropbox of andere populaire applicaties. Ditzelfde geldt voor dataopslag en -verwerking binnen SharePoint en Office 365. Bij verdachte situaties wordt direct en veelal automatisch ingegrepen en bewijslast veiliggesteld. Hiervoor heeft Motiv de technologie van Forcepoint geïntegreerd in zijn Managed Security-dienstenportfolio. Door deze integratie zijn klanten van Motiv er verzekerd van dat de technologie van Forcepoint altijd up-to-date en continu beschikbaar is, en dat op basis van ‘pay-per-use’. Motiv is bovendien het centrale aanspreekpunt.

“Motiv heeft hiermee een revolutionaire propositie; er zijn niet veel partijen die Data Leakage Prevention ‘as-a-service’ kunnen aanbieden”, licht Maarten Kok toe. “Het ontwikkelen van het MSSP-model was zeker niet makkelijk, maar door de vasthoudendheid en het hoge kennisniveau van Motiv is het een groot succes geworden.”

“Deze onderscheiding is de kroon op de nauwe samenwerking tussen Motiv en Forcepoint. Een samenwerking die niet alleen succesvol is, maar ook wordt gekenmerkt door wederzijds respect”, aldus Bart Verhaar van Motiv. “Het is fijn om te merken dat de investeringen die wij doen in bijvoorbeeld kennis en salescapaciteit worden opgemerkt en worden gewaardeerd. Met deze investeringen hebben we de basis gelegd voor nog meer successen.”

Op de foto staan de volgende personen (van links naar rechts): Rob Salomé, Senior Team lead Sales Engineering Forcepoint Benelux, Maarten Kok, Senior Enterprise Account Manager Forcepoint Benelux en Bart Verhaar, Product Manager Motiv. Fotograaf: Ruud Jonkers

Meer informatie

Marcommit
Lisanne van der Drift
035-5822730
motiv@marcommit.nl

Persbericht
Deel: