Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

KnowBe4 en Motiv ICT Security kondigen partnership aan

19-02-2020 om 11:26 uur NieuwsPersbericht
"Belangrijke stap in de weerbaarheid tegen Social Engineering voor Nederlandse organisaties"
KnowBe4, leverancier van ‘s werelds meest uitgebreide platform voor security awareness- en phishing-simulaties en Motiv ICT Security kondigen vandaag aan dat zij een partnership aangaan. Motiv is als nieuwe partner aan het wereldwijde partnernetwerk van KnowBe4 toegevoegd.

IJsselstein, 25 februari 2020 – KnowBe4, leverancier van een platform voor security awareness- en phishing-simulaties en Motiv ICT Security zijn een partnership aangegaan. Door de toevoeging van het KnowBe4 platform aan het portfolio van Motiv is security awareness nog beter in de dienstverlening geïntegreerd. De partners bieden een geïntegreerd platform aan dat werkt op basis van data driven defense. Hierdoor wordt security awareness beter meetbaar en kunnen afdelingen binnen een organisatie een programma op maat krijgen.

Borging van security awareness programma’s

Het succes van social engineering valt of staat met de hoogte van security awareness in een organisatie. Security awareness is daarom geen eenmalige exercitie, maar een doorlopend proces. Het security awareness platform van KnowBe4 stuurt op persoonlijke resultaten en past het programma continu aan, waardoor het altijd relevant blijft voor de deelnemers en heldere inzichten geeft aan de organisatie. Dit zorgt voor een betere borging van het security awareness programma binnen de organisatie, wat essentieel onderdeel is van een succesvolle en effectieve integrale securitystrategie.

Jeffrey de Graaf, Managing Director EMEA bij KnowBe4: “Ons security awareness platform, gecombineerd met de toenemende vraag vanuit de markt, vereist een partner met security in het DNA. Motiv kent de Nederlandse markt en weet de uitdagingen te vertalen in optimale oplossingen voor haar klanten. Dit maakt Motiv voor ons de ideale partner. Door de krachten te bundelen kunnen Motiv en KnowBe4 voldoen aan de toenemende vraag naar programma’s tegen social engineering zoals phishing en CEO-fraude.”

Aksel Dorèl, Algemeen Directeur bij Motiv ICT Security: “Motiv verhoogt de digitale weerbaarheid van organisaties met innovatieve cybersecuritydienstverlening. Security awareness is hier een cruciaal onderdeel van, aangezien de mens meestal de zwakste schakel is in security. Doordat het platform van KnowBe4 naadloos aansluit op de dienstverlening van Motiv dragen we samen bij aan de cyberveiligheid van onze klanten en wordt onze missie ondersteund: Het digitaal weerbaarder maken van Nederland.”

Motiv is als nieuwe partner onderdeel van het wereldwijde partnernetwerk van KnowBe4. Het KnowBe4 partnerprogramma ondersteunt een netwerk van gespecialiseerde verkoopkanalen in de vorm van resellers, VAR’s, MSP’s en MSSP’s. KnowBe4 ondersteunt hen met pre-, post-sales en technische ondersteuning.

————-

Over KnowBe4

KnowBe4 is maker en leverancier van security awareness trainingen. Het bedrijf onderhoudt een trainingsplatform met content en verzorgt phishing-simulaties die wereldwijd door meer dan dertigduizend organisaties gebruikt worden. KnowBe4 helpt organisaties omgaan met de menselijke factor van cybersecurity door bewustzijn te ontwikkelen over ransomware, CEO-fraude, en andere social engineering tactieken. Hierdoor maken gebruikers slimmere beveiligingskeuzes en vormen ze een actieve component in de beveiliging van organisaties.

Het bedrijf werd in 2010 opgericht door de Nederlands-Amerikaanse beveiligingsexpert en IT-ondernemer Stu Sjouwerman en heeft naast het hoofdkantoor in de Verenigde Staten (Tampa Bay, Florida) ook vestigingen in Zuid-Afrika, Brazilië, Singapore, Engeland, Japan, Australië, Duitsland en Nederland (Utrecht).

NieuwsPersbericht
Deel: