Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Motiv versterkt positie met Aksel Dorèl als mede-eigenaar

20-11-2018 om 14:27 uur Persbericht
"De ervaring van Aksel als manager en bestuurder maken hem de geschikte persoon om als aandeelhouder kracht bij te zetten aan de succesvolle strategie van Motiv."
ICT-security specialist Motiv maakt bekend dat Aksel Dorèl (46) is toegetreden tot de aandeelhouders van de organisatie. Dorèl is sinds 1 april 2014 werkzaam bij Motiv en sinds april 2015 actief als algemeen directeur. In die rol is hij eindverantwoordelijk voor de dagelijkse besturing en de groei van de organisatie, hetgeen heeft geleid tot een verdubbeling in omzet en aantal mensen.

Met Dorèl als medeaandeelhouder kan ook in de toekomst de succesvol ingezette strategie met een focus op managed cybersecuritydienstverlening worden voortgezet. Naast Aksel Dorèl zijn Ton Mooren, Vincent Kalkhoven en Bastiaan Bakker de aandeelhouders.

Ton Mooren, medeoprichter en financieel directeur: “Sinds de komst van Aksel zijn we al een aantal jaren op rij stevig gegroeid, is de Motiv Academy opgericht en hebben we onlangs ons vernieuwde high-tech Security Operations Center (SOC) geopend, mijlpalen waar we trots op zijn. De ervaring van Aksel als manager en bestuurder maken hem de geschikte persoon om als aandeelhouder kracht bij te zetten aan de succesvolle strategie van Motiv.

Aksel Dorèl, algemeen directeur: “Ik ben erg blij met deze stap en kijk met veel enthousiasme uit naar de toekomst. Een toekomst waarin we de Nederlandse samenleving digitaal veiliger maken met managed securitydienstverlening op het hoogste niveau. Ik heb er het volste vertrouwen in dat we ook in de komende jaren de groei zullen voortzetten door te anticiperen op de toenemende behoefte van klanten aan hoogwaardige 24/7 managed cybersecurity. Ik ben er trots op dat ik nu naast algemeen directeur ook aandeelhouder ben van Motiv, dé cybersecurity specialist voor de BV Nederland.

Motiv ICT Security

Motiv is een Nederlandse, private onderneming die al 20 jaar toonaangevend is als cybersecurity- dienstverlener. Motiv voorziet organisaties in zowel de publieke als de private sector van ICT-Securityoplossingen en –diensten ter voorkoming van cybercriminaliteit, datadiefstal en datalekken. De ervaren security-professionals van Motiv identificeren zorgvuldig beveiligingsrisico’s bij klanten en bieden, door het combineren van hoogwaardige kennis, slimme ideeën en technologische mogelijkheden, innovatieve oplossingen die zorgen voor optimaal beveiligde bedrijfsprocessen en –toepassingen.
https://statos.motiv.nl/securitytest.

Meer informatie

Marcommit
Lotte Monster
035-5822730
motiv@marcommit.nl

Persbericht
Deel: