Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Quint Ketting nieuwe directeur van Digital Security NL

22-06-2022 om 9:20 uur Victor Karamat Ali
"Ik ben echt een securityman vanuit passie. Het is mijn ambitie om snel successen te boeken met kleine nuances die een heel groot verschil in de markt gaan maken."
Met ingang van juni 2022 is de 45-jarige Quint Ketting aangetreden als Head of Digital Security NL. Quint is verantwoordelijk voor het behalen van de groeidoelstellingen van de Digital Security business van Atos in Nederland. Belangrijke focus zal er liggen op het verder verhogen van de klanttevredenheid en het doorontwikkelen van de managed dienstverlening op het gebied van SOC en Managed Detection and Response.

Quint neemt het stokje over van Aksel Dorèl. Aksel kwam in 2013 bij Motiv en besloot – na de realisatie van een enorme groei van de organisatie en de succesvolle integratie van Motiv binnen Atos de afgelopen 18 maanden – dat het na bijna 10 jaar het juiste moment is om de Digital Security activiteiten in Nederland toe te vertrouwen aan nieuw leiderschap.

Quint is afkomstig van NTT, waar hij leiding gaf aan de Europese Cyber Security Consulting-activiteiten van het bedrijf. Gedurende een carrière van meer dan 20 jaar binnen cybersecurity, bekleedde Quint wereldwijd leidinggevende posities, waaronder het leiden en opzetten van HP/HPE/DXC’s consulting business die uit is gegroeid tot een gerespecteerde Security practice.

Philipp Strasmann, Head of Digital Security Northern Europe bij Atos: “We zijn ervan overtuigd dat we met de internationale ervaring van Quint en zijn handson-mentaliteit, onze positionering en dienstverlening naar het hoogste niveau kunnen tillen met 100% focus voor de digitale veiligheid van onze klanten.”

“Het is een eer om het volgende hoofdstuk te mogen schrijven bij deze gerenommeerde club uit IJsselstein dat in de afgelopen 20 jaar uit is gegroeid tot een absoluut begrip in de Nederlandse cybersecurity. Als onderdeel van Atos zijn we onlangs door Gartner zelfs uitgeroepen tot nummer 1 Managed Security Service Provider. Ik kan niet wachten om met onze account- en servicemanagers mee te gaan naar klanten. En we hebben fantastische klanten in alle industrieën. Met kleine nuances in onze dienstverlening en manier van werken kunnen we onze klanten nog meer tevreden maken en bovendien een groot verschil in de markt gaan maken.” aldus een enthousiaste Quint Ketting.

Motiv, an Atos company (Digital Security NL)

In februari 2021 rondde Atos de overname van Motiv ICT Security af en werd Motiv officieel “an Atos company”. De overname versterkt de positie van Atos als de grootste speler in Managed Security Services wereldwijd en ondersteunt de strategische focus van Atos op het bouwen van een veilige digitale wereld; één van de drie pijlers van Atos’ raison d’être. Motiv is onderdeel van BDS (Big Data & Security) Digital Security NL.

Ook als onderdeel van Atos zet Motiv haar missie onverminderd voort om een ​​bijdrage te leveren aan een digitaal veilige samenleving door organisaties in zowel publieke als private sectoren te voorzien van Managed Security diensten en producten. Motiv’s sterke focus en aanwezigheid op de Nederlandse markt met Nederlandse securityspecialisten blijft onveranderd. Het bundelen van de krachten van Motiv en Atos maakt het mogelijk om het gezamenlijke portfolio van diensten, producten verder uit te bouwen en creëert daarmee krachtige synergiën die de klanten ten goede komen. Deze synergiën zijn onder andere het resultaat van de samenwerking tussen Atos’ meer dan 6.000 beveiligingsexperts en 15 Security Operations Centers (SOC) wereldwijd en Motiv’s 180 beveiligingsspecialisten en het toonaangevende lokale SOC in het hart van Nederland. Daarnaast is het portfolio van Motiv versterkt met de toonaangevende technologieën van Atos, zoals Atos Evidian Identity and Access Management (IAM) en Atos Managed Detection and Response (MDR). De nieuwe organisatie die voortkwam uit de integratie van Motiv binnen Atos Digital Security Nederland, heeft haar hoofdkantoor in IJsselstein.

Victor Karamat Ali

Volg op LinkedIn Mail Victor
Deel: