Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

RedSocks selecteert Motiv als security partner in Nederland

22-04-2015 om 15:11 uur Persbericht
RedSocks, IT security bedrijf gespecialiseerd in malwaredetectie, stelt ICT-security specialist Motiv aan als gespecialiseerde partner voor de Nederlandse markt. Met deze samenwerking willen de twee Nederlandse partijen klanten nog effectiever ondersteunen hun bedrijfs-assets te beschermen en security-levels te optimaliseren.

De RedSocks-oplossingen zijn complementair aan het huidige portfolio van Motiv en de security specialist zal deze appliances aan gaan bieden aan bestaande en nieuwe klanten. Motiv gaat de RedSocks-producten aanbieden voor het monitoren van security-levels en het detecteren van malware bij klanten. Op basis van de interpretatie van de data van de RedSocks appliances biedt het bedrijf advies- en incident response-diensten, om bedrijven preventief en proactief te beschermen tegen cybercriminelen.

“We zijn blij met de toevoeging van RedSocks aan ons portfolio. De RedSocks-oplossing kijkt naar het gedrag en de bestemming van data bij malwaredetectie, in plaats van het blokkeren van netwerkverkeer, wat traditionele leveranciers veelal doen. RedSocks noemt dit Intelligence-based egress security. Deze onderscheidende benadering past bij onze ambitie alle security vraagstukken van onze klanten te beantwoorden. Zo zien wij dat veel bedrijven onvoldoende zicht hebben op hun beveiligingsniveaus. Met Redsocks hebben we daar nu een passende oplossing voor. Het feit dat Redsocks van Nederlandse makelij is, maakt het een extra pluspunt,” zegt Rémon Verkerk, Product Manager bij Motiv.

“Motiv is voor ons een strategische partner met enorm veel ervaring en expertise op het gebied van security. Met hun uitgebreide technische en marktkennis vormen zij een betrouwbaar en waardevol verlengstuk van onze organisatie op het gebied van sales en support. We kijken met vertrouwen uit naar een succesvolle samenwerking met Motiv,” besluit Monika den Os, channel- en marketingdirecteur bij RedSocks.

Over Motiv

De ICT Security-specialisten van Motiv worden graag uitgedaagd om complexe vraagstukken op het gebied van informatievoorziening en -beveiliging op een innovatieve en slimme manier op te lossen. Motiv komt daarbij altijd met concrete maatwerkoplossingen die zijn gebaseerd op de in huis opgebouwde kennis en de producten van toonaangevende leveranciers als MicrosoftOracleJuniper NetworksCheck Point Software TechnologiesSecurEnvoyHP ArcSightWebsense en Cisco. Met de kennis van hoogwaardige systeemarchitecturen en applicatieontwikkeling en de beheerdiensten neemt Motiv vervolgens alle zorgen uit handen, zodat de klant met vertrouwen en zekerheid optimaal kan profiteren van een veranderende digitale wereld.

Motiv is zowel ISO 20000ISO 9001 als ISO 27001 gecertificeerd. Daarmee laat Motiv zien zowel het ontwikkelproces als het toegepaste niveau van informatiebeveiliging aantoonbaar onder controle te hebben. Kijk voor meer informatie op www.motiv.nl of volg Motiv via @motivNL

Over RedSocks

RedSocks is een Nederlands IT security bedrijf gespecialiseerd in het detecteren en bestrijden van  malware binnen de zakelijke markt. RedSocks levert de RedSocks malware threat defender als netwerk-appliance. Deze innovatieve toepassing analyseert uitgaande digitale verkeersstromen in real-time, ook wel “intelligence-based egress monitoring” genoemd, op basis van risicolijsten en algoritmen die worden samengesteld door het RedSocks Malware Intelligence Team. Dit team bestaat uit specialisten in het signaleren van nieuwe dreigingen op internet en het vertalen daarvan in state-of-the-art malwaredetectie. Kijk voor meer informatie op www.redsocks.nl of volg ons op Twitter @RedSocksMTD.

Persbericht
Deel: