Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Veilig Thuiswerken

"Concrete oplossingen voor veilig werken op locatie"
Hoe faciliteert u veilig thuiswerken voor uw medewerkers? Motiv biedt met Veilig Thuiswerken concrete oplossingen die uw medewerkers in staat stellen op een veilige manier thuis of op locatie te werken met veilige toegang tot uw bedrijfsapplicaties en het internet op afstand.

Met Secure Access geeft u uw medewerkers veilige en gecontroleerde VPN-toegang tot uw bedrijfsnetwerken en applicaties via het internet. Dit is handig als uw personeel thuiswerkt.

Met Strong Authentication beschermt u uw medewerkers tegen de risico’s van het gebruik van wachtwoorden. Deze kunnen worden geraden of zelfs gestolen door gerichte phishingaanvallen.

Met Web Security geeft u uw medewerkers veilige en gecontroleerde toegang tot het internet wanneer zij thuiswerken. Uw VPN-toegang of internetverbinding wordt hierdoor minder belast.

Met Email Security voorkomt u dat uw medewerkers slachtoffer worden van phishingaanvallen. Deze maken dikwijls misbruik van actualiteiten, waaronder ook de uitbraak van het coronavirus.

Met mSafe stelt u uw medewerkers in staat om veilig bestanden uit te wisselen met collega’s via het internet. Andere oplossingen voor bestandsuitwisseling kunt u blokkeren met Web Security.

Wilt u meer weten over veilig thuiswerken?