Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Bitdefender

"Inventariseert netwerkverkeer, signaleert verdachte afwijkingen, detecteert risicovolle verbindingen met malafide systemen."
Security Monitoring - Bitdefender (voorheen RedSocks) spoort malware en datalekken op vanuit een unieke invalshoek en een hoge mate van doeltreffendheid.

Bitdefender is een wereldwijde leider in cyberbeveiligingssoftware en beschermt meer dan 500 miljoen systemen in meer dan 150 landen.

De innovaties van Bitdefender leveren al sinds 2001, op consistente wijze, bekroonde beveiligingsproducten en bedreigingsinformatie voor particulieren, gezinnen, en ondernemingen, en hun apparaten, netwerken en clouddiensten. De technologie├źn worden in meer dan 38% van de beveiligingsoplossingen wereldwijd gebruikt.

afbeelding op Bitdefender

Advanced Threat Detection

Digitale inbrekers snel in beeld

De beste inbrekers doen er alles aan om zo lang mogelijk onopgemerkt te blijven. Zo kunnen ze in alle rust de kluis zoeken en leeghalen. Hetzelfde geldt voor datadieven. Cybercriminelen slagen er soms in om maanden onder de radar te blijven. Tijd genoeg om het netwerk in kaart te brengen en de waardevolle data naar buiten te sluizen.

Download de whitepaper

Stel een vraag over Bitdefender