Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Check Point Software Technologies

"Motiv ICT Security is sinds 2001 partner van Check Point Software Technologies en heeft geruime kennis en ervaring met betrekking tot professional services, implementatie, migratie, ondersteuning, advies en beheer van Check Point technologieën."
Workspace & Network Security - Check Point is al meer dan 15 jaar erkend marktleider op het gebied van Next Generation Firewall-technologie en biedt daarnaast additionele beveiligingsoplossingen voor de bescherming van zowel traditionele als mobiele gebruikersapparaten en de cloud.

Check Point, uitvinder van de stateful firewall in 1993, kenmerkt zich als een innovatieve organisatie met een zichtbare focus op het voorkomen van beveiligingsincidenten naast slechts het signaleren daarvan. Het is daarom ook niet verrassend dat Check Point keer op keer als marktleider wordt betiteld in rapporten van marktanalisten en research organisaties, waaronder Gartner, Forrester en NSS Labs.

 

Check Point Software Technologies biedt een integrale informatiebeveiligingsarchitectuur – van complete netwerken tot mobiele apparaten – voor bescherming van organisaties tegen digitale dreigingen en cyberaanvallen. Daarbij biedt het alom geprezen platform voor dagelijks beveiligingsbeheer van Check Point de meest intuïtieve en kosten-efficiënte oplossing.

Check Point Infinity

Motiv & Check Point

Motiv ICT Security is sinds 2001 partner van Check Point Software Technologies en heeft geruime kennis en ervaring met betrekking tot professional services, implementatie, migratie, ondersteuning, advies en beheer van Check Point technologieën. Daarbij ontving Motiv de Check Point EMEA Partner of the Year Award in 2015.