Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Cisco

"Digitale weerbaarheid vraagt om de integratie van preventieve technologie en managed monitoring, detectie en response."
Cisco biedt geïntegreerde beveiligingstechnologieën die door Motiv worden aangevuld met een spectrum van aanvullende diensten. Van gericht advies en lokale implementatie tot actieve bewaking door het Motiv Security Operations Center.

Cisco Integrated Security Platform

De beveiligingstechnologieën van Cisco komen samen in een geconsolideerd beveiligingsplatform voor het beschermen uw apparaten, netwerken en systemen tegen actuele dreigingen. Het platform voorziet in centrale verwerking en distributie van dreigings- en beveiligingsinformatie en maakt daarmee centrale signalering en mitigatie van risico’s mogelijk.

Cisco Integrated Security Platform

afbeelding op Cisco

Integrated Security

Platform voor de Digitale Weerbaarheid van Nederland

Een integrale aanpak is van groot belang voor onze Digitale Weerbaarheid. Want in een dreigingslandschap waarin de complexiteit en de risico’s toenemen volstaan gedistribueerde maatregelen niet meer. Daarom bieden Motiv en Cisco een geïntegreerd security platform dat preventieve maatregelen en monitoring centraal samenbrengt. Die noodzakelijke integrale samenwerking was ook ooit reden voor het ontstaan van de Nederlandse Waterschappen in de strijd tegen de dreigingen van het water.

Lees verder

afbeelding op Cisco

Consortium tegen Cyberpesten

De digitaliserende samenleving brengt niet alleen dreigingen voor bedrijven en organisaties met zich mee, maar ook voor de kwetsbaarsten in onze samenleving. Cyberpesten is een groeiend maatschappelijk probleem. Het Consortium tegen Cyberpesten, een initiatief van Motiv, ontwikkelde daarom ‘Doe Iets!’ Een compleet Virtual Reality lespakket dat kostenloos aan scholen wordt aangeboden om kinderen bewust te maken van de risico’s van online pesten. Cisco ondersteunt dit initiatief als consortiumlid met logistieke kracht.

Lees verder

afbeelding op Cisco

Cisco Umbrella

Bescherm, uw gebruikers binnen enkele minuten tegen dreigingen van het internet met Cisco Umbrella, de eerste Secure Internet Gateway in de cloud. Umbrella houdt proactief malicious requests tegen voor zij uw netwerk of endpoints kunnen bereiken. Zo stopt u phishing en malware infecties in een vroeg stadium, detecteert u reeds geïnfecteerde apparaten sneller en voorkomt u dataverlies. Door dreigingen eerder te stoppen zal het aantal incidenten in de rest van uw architectuur afnemen.

Start Trial

Neem contact op met onze Cisco Specialisten