Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Cyberbit

"De productportfolio van Cyberbit stelt beveiligingsteams in staat meer dan ooit tevoren voorbereid te zijn op beveiligingsincidenten in IT- en OT-netwerken."
Security Monitoring - Cyberbit biedt een geconsolideerd detectie- en responseplatform dat bescherming biedt aan een organisatie op het gebied van IT-, OT- en IoT-netwerken.

De portfolio van Cyberbit is gebaseerd op beproefde technologieën die zijn geïmplementeerd in overheids- en militaire organisaties en die sinds 2015 beschikbaar zijn voor de commerciële markt. Het omvat: Cyberbit Range: het toonaangevende cyber range-platform voor het trainen van blauwe en rode teams in hyperrealistische gesimuleerde scenario’s ; SCADAShield: ICS / SCADA zichtbaarheid, cyberbeveiliging en continuïteit voor kritieke infrastructuurnetwerken; SOC 3D: Security Orchestration, Automation and Response (SOAR); en EDR: Endpoint Detection and Response voor het detecteren van ontwijkende bedreigingen.

De producten van Cyberbit zijn omarmt en geïmplementeerd door bedrijven, overheden, academische instellingen en MSSP’s over de hele wereld. Cyberbit is een dochteronderneming van Elbit Systems (NASDAQ: ESLT) en heeft kantoren over de hele wereld.

afbeelding op Cyberbit

Advanced Threat Detection

Digitale inbrekers snel in beeld

De beste inbrekers doen er alles aan om zo lang mogelijk onopgemerkt te blijven. Zo kunnen ze in alle rust de kluis zoeken en leeghalen. Hetzelfde geldt voor datadieven. Cybercriminelen slagen er soms in om maanden onder de radar te blijven. Tijd genoeg om het netwerk in kaart te brengen en de waardevolle data naar buiten te sluizen.

Download de whitepaper