Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

F5 Networks

"“F5’s BIG-IP stelt organisaties in staat om een dynamische datacenteromgeving te creëren voor het beheren van netwerken, data en applicaties.” Bastiaan Bakker, Directeur Business Development bij Motiv"
Application Security - F5 stelt organisaties in staat hun cloud, datacenter en software-defined netwerkimplementaties naadloos te schalen, zodat applicaties onafhankelijk van persoon, plaats en tijd kunnen worden geleverd.

Uitval en vertragingen zijn per definitie kostbaar en moeten worden voorkomen. F5 is marktleider op het gebied van application delivery en garandeert goed beveiligde bedrijfsapplicaties en snelle toegang tot deze bedrijfsapplicaties.

Portfolio F5

De BIG-IP-productreeks combineert software en hardware om alle verkeer dat door uw netwerk loopt te inspecteren, controleren en ervoor te zorgen dat apps snel, beschikbaar en veilig zijn. Elk deployment scenario is hierbij denkbaar: cloud, on-premise of hybride. Daarnaast heeft F5 een compleet pakket aan oplossingen om organisaties te beschermen tegen DDoS aanvallen.
BIG-IP bestaat uit unieke oplossingen die alle essentiële taken op het gebied van performance, beveiliging en beschikbaarheid verzorgen. Er wordt voorzien in high availability, load balancing en versnelling van applicaties door caching en optimalisatie, applicatiebeveiliging en toegangscontrole. Deze oplossingen zijn volledig modulair opgebouwd. Zie hier een aantal toegepaste modules:

  • Local Traffic Manager (LTM): voor applicatie optimalisatie (load balancing, reverse proxy, beschikbaarheidmonitoring);
  • Application Security Manager (ASM): voor de optimale bescherming van uw webapplicaties tegen de OWASP Top 10 dreigingen en meer;
  • Access Policy Manager (APM): voor beveiligde toegang tot applicaties vanuit internet met SSL-VPN en sterke authenticatie.

Silverline Anti-DDos

De Silverline Anti-DDoS cloudoplossingen bieden bescherming tegen aanvallen op webapplicaties, de internet verbinding en DNS services. On-demand of always-on. Zie de Silverline DDoS Protection datasheet voor meer informatie of neem contact op met de Product Manager om u te laten adviseren over de best passende oplossing.

Motiv als partner

Uiteraard maakt Motiv zelf ook gebruik van BIG-IP en Silverline om applicaties in haar datacenters te beschermen en te optimaliseren. We helpen u graag om ook uw applicaties en datacenters hoog beschikbaar en veilig te maken met de oplossingen van F5.