Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Forcepoint

"Quote tekst"
Data Security - Forcepoint biedt bescherming daar waar technologie het meest waardevol is en veiligheid het meest kwetsbaar: bij de mens.

Forcepoint is ontstaan door het samenvoegen van Raytheon Cyber Products, Websense en Stonesoft, en transformeert de cybersecurity-markt door de aandacht te verleggen naar het belangrijkste onderwerp: het begrijpen van menselijke gedragingen en intenties tijdens de omgang met gevoelige gegevens, waar deze zich ook bevinden. De onbuigzame oplossingen van Forcepoint stellen organisaties wereldwijd in staat om hun medewerkers onverhinderd toegang te geven tot de gegevens en applicaties die zij nodig hebben, waarbij zowel de veiligheid als het voldoen aan wet- en regelgeving maximaal gewaarborgd blijft.

Oplossingen

Forcepoint biedt geavanceerde informatiebeveiligingsoplossingen op het gebied van Web Security, Email Security, Data Loss Prevention, User Behavior Analytics, Next Generation Firewall (Stonesoft) en Cloud Access Security Broker (Skyfence). Forcepoint bedient meer dan 20.000 organisaties, van groot-, midden- en kleinbedrijf tot en met ’s werelds zwaarst beveiligde defensie-, inlichtingen- en opsporingsorganisaties.

Motiv & Forcepoint

Motiv werd in 2015 benoemd tot eerste, officiële Managed Security Service Provider (MSSP) Partner van Forcepoint wereldwijd en ontving in 2016 de Forcepoint Award of Excellence. Motiv levert de oplossingen van Forcepoint reeds aan verschillende organisaties in Nederland – van groot tot klein – en biedt daarbij additionele dienstverlening op het gebied van advies en ondersteuning evenals implementatie en beheer.