Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Imperva

"Standaard maatregelen zoals een firewall zijn voor kritische internetapplicaties, documentfolders of databases niet meer voldoende. Imperva biedt grip op de risico’s die afkomstig zijn van het internet."
Application & Infrastructure Security - Imperva beschermt ICT-infrastructuren (websites, routers, firewalls, DNS, etc.) tegen grootschalige (volumetrische) DDoS-aanvallen.

De SecureSphere-productlijn van Imperva voorziet in een totaaloplossing voor extra bescherming tegen interne en externe bedreigingen zoals web attacks, kwetsbaarheden in databases en bescherming tegen internetwormen. Het Application Defense Center (ADC) waakt over potentiële beveiligingslekken van bedrijfsapplicaties en databases en beschikt daarvoor over een eigen researchteam en een zeer uitgebreid lab met real world bedrijfsapplicaties en databases.

Portfolio Imperva

Het portfolio van Imperva omvat onder andere Web Application Security voor bescherming en auditing van core business-internetapplicaties, File Security voor bescherming en auditing van folders met documenten (file shares), Database Security voor bescherming en auditing van databases waaronder Oracle en SQL Server en een centrale managementserver voor centrale auditing en configuratie van web-, file- en databasesecurity.

Motiv als partner

Wij maken binnen onze oplossingen gebruik van de appliances van Imperva. Bijvoorbeeld bij het implementeren van applicatie- en databasebeveiliging binnen een organisatie of middels Motiv Managed Services. U kunt eveneens een servicecontract afsluiten voor het beheer van uw Imperva-oplossingen door onze specialisten.