Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

KnowBe4

Security Awareness - KnowBe4 is aanbieder van het meest uitgebreide platform voor security awareness trainingen en phishing-simulaties ter wereld.

90% van alle cybersecurity incidenten komen voort uit menselijke fouten waarbij 71% resulteren in Phishing aanvallen en 65% in Malware of Virus infecties. Hoe maak je van de zwakste plek in je verdediging een extra verdedigingslinie? KnowBe4 helpt duizenden organisaties personeel te trainen in het herkennen, rapporteren en voorkomen van phishing-aanvallen, malware, CEO- fraude en andere vormen van cybercrime. Het bedrijf werd in 2010 opgericht door de Nederlands-Amerikaanse beveiligingsexpert en IT-ondernemer Stu Sjouwerman. Naast het hoofdkantoor in de Verenigde Staten (Tampa Bay, Florida) heeft KnowBe4 ook vestigingen in Zuid-Afrika, Singapore, Engeland, Duitsland en Nederland (Utrecht).

Meer over KnowBe4

 

Met ouderwetse awareness training red je het niet meer

Uw e-mailfilters hebben een gemiddeld foutenpercentage van 10,5-15%, u hebt een sterke menselijke firewall nodig als ultieme verdedigingslinie.

KnowBe4 is een nieuw platform voor training op het gebied van security, om uw gebruikers scherp te houden.  Met een geïntegreerd platform kunt u uw gebruikers trainen en met de resultaten in de vorm van bewustwording en gedragsverandering met phishing campagnes meten.

Met KnowBe4 heeft u beschikking over on-demand, interactieve online trainingen in combinatie met een onbeperkt aantal gesimuleerde social engineering-aanvallen via e-mail, telefoon en sms. Uw KnowBe4-abonnement geeft u toegang tot ‘s werelds grootste bibliotheek van security awareness trainingen en tests met altijd nieuwe inhoud. U kunt kiezen uit tientallen categorieën met duizenden bekende, bekende phishing-sjablonen in 24 talen.

afbeelding op KnowBe4

Automated Security Awareness Program

Met het KnowBe4 platform heeft u de beschikking over krachtige tooling zoals het Automated Security Awareness Program, waarmee u uw eigen complete security awareness  programma kunt samen te stellen.

Ontwerp uw eigen Awareness Campagne

Neem contact met ons op