Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Protinus

"Protinus helpt ons de digitale weerbaarheid van de Nederlandse gemeenten te vergroten."
Protinus IT is een belangrijke businesspartner waarmee we gezamenlijk grote IT-projecten uitvoeren voor onze klanten.

Motiv staat voor de digitale veiligheid van de Nederlandse samenleving. Dat doen we al door een aantal van de grootste Nederlandse gemeenten, centrale overheden en vitale infrastructuren te beschermen tegen cybercriminaliteit en datalekken met innovatieve cyberbeveiligingsproducten en -diensten. Protinus helpt ons de digitale weerbaarheid van de Nederlandse gemeenten te vergroten.

Protinus IT helpt middelgrote en grote organisaties in zowel de publieke als de private sector om de verwerving en inzet van alles wat IT omvat te optimaliseren via een nieuwe vorm van IT-sourcing en –contracting: Managed Sourcing®. Dit zorgt voor blijvende keuzevrijheid en directe beschikbaarheid maar ook al het inzicht dat organisaties nodig hebben om ‘in control’ te blijven. Geen beperkingen maar wel maximale controle.

Met welk doel? Om samen met haar klanten op een andere manier invulling te geven aan hun IT-behoeften, en wel zodanig dat deze een échte bijdrage kan leveren aan de flexibiliteit en wendbaarheid van deze organisaties. Zonder beperkingen maar wel volledig gemanaged.

Producten