Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

QiY Foundation

Qiy is een onafhankelijke, veilige en intelligente digitale omgeving.

Wat zou er gebeuren als jij zelf de beschikking zou hebben over al je persoonlijke gegevens? En wat gebeurt er als die gegevens slim met elkaar gecombineerd kunnen worden? Qiy is een digitale omgeving voor iedereen. Jouw onafhankelijke, veilige en intelligente digitale domein, waar je zolang als je wilt controle krijgt over je eigen gegevens. Je kunt in je Qiy zowel je eigen persoonlijke gegevens opslaan als over data beschikken van voor jou relevante bedrijven en organisaties. Afhankelijk van de mogelijkheden van de data leverende partij krijg je toegang tot je data die bij de aanbieder bewaard blijft of krijg je een kopie van je data.

Qiy Foundation

De Qiy Foundation is 100% eigenaar van Qiy. De Qiy Foundation is een onafhankelijke organisatie die een infrastructuur ontwikkeld heeft waar jouw persoonlijke Qiy domein deel van uitmaakt. Deze infrastructuur wordt het Qiy Trust Framework genoemd.De Qiy Foundation voert op internationaal niveau beheer en toezicht uit op de invoering en het gebruik van het Qiy Trust Framework, de werkwijze en de gehanteerde methoden. Alle partijen houden zich aan de spelregels die opgesteld zijn door de Qiy Foundation. De Qiy Foundation wordt op haar beurt ook weer gecontroleerd door een Raad van Toezicht. In deze raad nemen mensen plaats die een maatschappelijke rol vervullen. Heeft u interesse om een van de deelnemende organisaties te zijn?

Motiv en de samenwerking met Qiy

Motiv ICT Security en Qiy slaan de handen ineen om mensen de regie over hun eigen data weer terug te geven en organisaties een veilige toegang te bieden tot actuele gegevens. Als onderdeel van de samenwerking levert Motiv integratiediensten aan organisaties die gebruik willen maken van het Qiy Trust Framework, een infrastructuur die wordt aangeboden door Digital Me.Als ICT-securityspecialist helpt Motiv bedrijven en overheden bij het aansluiten op het Trust Framework zoals Digital Me dat conform de spelregels van de Qiy Foundation heeft geïmplementeerd. Door een koppeling aan te brengen ontstaat een beveiligde toegang tot de actuele gegevens die het individu zelf beschikbaar stelt.“De betrouwbaarheid van gegevens is voor veel directies een hoofdpijndossier”, stelt Aksel Dorèl, CEO van Motiv. “Hoe kun je klantgegevens actueel houden zonder dat deze achter de rug van de klant om verzameld en gecontroleerd worden? En hoe kunnen organisaties voldoen aan de vraag van de klant om hun data veilig en gecontroleerd ter beschikking te stellen aan organisaties of aan derden? Digital Me biedt hier met het Qiy Trust Framework een adequate oplossing voor.”

afbeelding op QiY Foundation

De klanten- en cadeaukaarten app 
die jouw privacy respecteert

Connect. Share. Control.

Consumenten gebruiken Dappre dagelijks omdat zij hun klanten- en cadeaukaarten altijd bij de hand willen hebben! Dappre is handig, snel en respecteert de privacy van haar gebruikers.

Meer over Dappre

Neem contact met ons op