Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Qualys

"De meeste inbreuken maken gebruik van bekende bugs. Het verwijderen van dit laaghangende fruit houdt hackers buiten. Met de scannauwkeurigheid van Six Sigma (99,99696%) brengt Qualys de datacenter-systemen van uw netwerk in kaart en signaleert hun kwetsbaarheden."
Security Monitoring - Vulnerability Management. Met Qualys kunt u geautomatiseerd controleren of op het internet beschikbare patches en updates correct op uw systemen zijn geïnstalleerd.

Portfolio Qualys
Qualys biedt met QualysGuard Vulnerability Management, Policy Compliance, PCI Compliance, Web Application Scanning en Malware Detection webgebaseerde hulpmiddelen om bijvoorbeeld te scannen op compliance, malware en kwetsbaarheden. De QualysGuard Appliance maakt het mogelijk om deze webgebaseerde diensten van Qualys ook in het interne netwerk te gebruiken.

Virtueel patchen
Qualys biedt een unieke beveiligingsdienst ter ondersteuning voor het virtueel patchen van webapplicaties en bijbehorende databases en geautomatiseerde securityscans voor webapplicaties. De bevindingen van deze securityscan worden automatisch ingelezen door de Web Application Firewall van Imperva. Dankzij de diensten van Qualys en Imperva wordt uw webapplicatie virtueel gepatcht en houdt u hackers echt buiten de deur.

afbeelding op Qualys

Advanced Threat Detection

Digitale inbrekers snel in beeld

De beste inbrekers doen er alles aan om zo lang mogelijk onopgemerkt te blijven. Zo kunnen ze in alle rust de kluis zoeken en leeghalen. Hetzelfde geldt voor datadieven. Cybercriminelen slagen er soms in om maanden onder de radar te blijven. Tijd genoeg om het netwerk in kaart te brengen en de waardevolle data naar buiten te sluizen.

Download de whitepaper